24 hodin s Renatou Růžovou

6.00 – Přemlouvám budíka. Ve čtvrt na sedm už ale vstávat fakt musím. Vyspaná do růžova bohužel nejsem. Ještě štěstí, že to mám v občance. 🙂 

7.00 – Ve vlaku nahodím čtečku a zakousnu se do Krvavé hraběnky od Lindy Laffertyové.

7.45 – V kanceláři dám kafe, jogurt a müsli, ať mi to myslí. 🙂 Projedu kulturu na iDNES a pak otevírám poštu. Uf, 30 nových mailů. Začnu resty ze včerejška.

8.30 – Bliká kalendář – narozeniny doc. Borkovcové, spoluautorky knihy Hmyz na talíři. Napíšu přání a nechám podepsat kolegy. 

9.00 – Dojednávám termíny besed a křtů s autory, rezervuji prostory, ale zapsat je do marketingového plánu už nestíhám… 

10.00 – Brainstorming s kolegy nad názvem dalšího Božského. Z půlhodiny je hodina a půl, ale rozlouskli jsme i knihu Blanky Hoškové s názvem Voňavé (na)dělení. A Božský bude Božský milenec!

11.30 – Vyřizuji maily + tvořím marketingový plán ke knize Šedé eminence v české historii, přemýšlím o claimu a zadávám výrobu upoutávky. 

12.00 – Na oběd s kamarádkou vyrážím včas, protože její „úřední hodiny“ jdou přesně. 

13.00 – Vybraný reklamní dárek k turistickým průvodcům je drahý. Nezbývá než oslovit konkurenci. Zítra odjíždíme na veletrh HW, dojednávám si schůzky a s kolegy řešíme organizační záležitosti. 

16.00 – Vyřizuji maily, u partnerů poptávám plakáty k TOPce Mládí imrvére v hajzlu C. D. Payna.

17.00 – Balím to, protože mi brzy začíná „druhá směna“. 

18.00 – K večeři budou nudle s mákem. Prokládáme je násobilkou, spřežkami a Newtonovými zákony. (Na ty jsem asi „chyběla“, deleguji raději na manžela.) Otvírám žákovskou a chytám amok. Prezentace knihy – 5!

21.00 – Dcera mi čte pohádku. Na její dotazy odpovídám scestně, nebo vůbec. Usínám… 

21.45 – Je to boj, ale vstávám a řeším dilema, jestli napsat rádiový spot, nebo žehlit. Vítězí žehlení, protože koš s prádlem přetéká. Kulisu mi dělá ČT 24.

23.00 – Uléhám s Posledním nosorožcem Zuzany Beranové. Koncem března moderuji křest, tak chci být v obraze. Po třech stránkách usínám. Na vině není kniha, ale moje horizontální poloha. S takovou abychom křtili až v létě.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *