Stín blog

Závod s časem proti smrtící biologické zbrani

Již počtvrté se na scénu zločinu vrací Marc Dane, britský tajný agent a hrdina série oblíbených špionážních románů. Tentokrát se pustí do boje se smrtícím virem. Nebojte se Stínu a bojujte s ním.

James Swallow, britský spisovatel a scenárista, se věnuje nejen psaní beletrie, ale také televizní tvorbě, novinařině a také videohrám. Milovníci stolní válečné hry Warhammer jej mohou znát jako autora jednoho z příběhů světa Warhammer. Čtenáři jsou ale samozřejmě mnohem nadšenější z faktu, že je autorem více než 40 románů, z nichž Stín je tím nejnovějším.

Britský tajný agent Marc Dane se poprvé objevil v thrilleru Nomád, kde pátral po pachatelích teroristických útoků a odhaloval zrádce v řadách MI6. Posléze ve vzrušujícím thrilleru Exil zabraňoval hrozbě jaderné války z rukou šílených fanatiků. Hacker se točil kolem temné sítě z hlubin digitálního zločinu. Nyní se Marc Dane vrací v novém, špičkovém thrilleru Stín.

V novém dobrodružství se opět vrhá do smrtelného nebezpečí a bojuje s něčím, co je dnešním dnům blízké – smrtící virus. Marc a jeho parťačka Lucy pátrají po teroristy unesené geniální vědkyni, aby zabránili výrobě nebezpečné biologické zbraně. Napříč celou Evropou se ústřední dvojice žene, aby zarazila brutální plán extremistů a odvrátila kontinent od chaosu a teroru.

Nepodléhejte strachu, vystupte ze stínu a vychutnejte si další dobrodružství s novinkou Jamese Swallowa.

Helena Herynková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *