7lásky blog

Zábavná cesta za láskou

Všichni občas potřebujeme příběh, u něhož si odpočineme. Snadný, příjemný, samozřejmě ideálně spojený s romantikou a láskou. Přesně takové jsou příběhy z edice 7lásky.

Tuto krásnou, barevnou a veselou edici z nakladatelství Metafora jsme vám už doporučovali vloni v červnu, jako ideální čtení na dovolenou. Článek si můžete přečíst ZDE a inspirovat se.

Mezitím se však edice rozrostla o další kousky, které byste si rozhodně měli do knihovny (a na letošní dovolenou) pořídit. Knihy z edice 7lásky vás zavedou do nejrůznějších koutů světa a ukazují cesty za láskou na mnoho způsobů. Onou láskou a vášní vždy nemusí být pouze milostný vztah, hrdinové rovněž hledají své místo v životě, a často také objevují nová místa k žití. No a ta pravá láska je u toho tak nějak potká ?

Přesně tohle od podobných odpočinkových příběhů čekáme a vyžadujeme. Dobrou zprávou u edice 7lásky je však to, že vyprávění jsou humorná, uvěřitelná a velmi inteligentní. Zajímavostí je, že mimo knihy Knihkupectví na Bylinkovém náměstí (autora Erica de Kermel) se jedná o díla z pera spisovatelek.

Nejnovějším přírůstkem je román Cesta za tebou za 80 dní. Kanadská spisovatelka, píšící pod pseudonymem KC Dyer, se rozhodla parafrázovat slavný příběh Philease Fogga a jeho slavnou sázku o procestování světa za výše zmíněných 80 dní. Newyorčanka Romy chce vydělat peníze na záchranu strýcova knihkupectví, a tak kývne na nabídku, která jí ukáže celý svět a přinese slušnou odměnu. Je nad slunce jasnější, že zažije mnohá dobrodružství a bude muset překonat úskalí, aby se dostala k vysněnému cíli. Jestli se objeví také lásky, to už musíte zjistit sami při čtení románu Cesta za tebou za 80 dní.

Chcete-li si zpříjemnit nejen líné letní odpoledne, sáhněte po jakékoliv knize z edice. Buďte si jisti, že ani u jedné nebudete litovat.

Helena Herynková

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *