shutterstock 18805582601

Nenechte hlavu zahálet! 6 vzdělávacích her na prázdniny

Prázdniny lákají spíš ke hře než k učení – to ale ještě neznamená, že musíte svou hlavu nechat zahálet! Pokud chcete procvičit mozkové buňky a nenásilně načerpat spoustu nových informací, vsaďte na vzdělávací deskovky. Zabalte je s sebou na chatu a o zábavu (a vědomosti) máte postaráno!

Mozkovna
Pět tematických oblastí, rychle ubíhající čas, a k tomu soupeři, kteří si vsadili na to, jestli zapeklitý úkol (ne)zvládnete vyřešit. U logických, vědomostních i postřehových úloh dostane vaše mozkovna zabrat!

Španělsky hravě
Dojděte po hracím poli z Česka až do Španělska – a jen tak mimochodem se u toho naučte španělsky! 360 karet na sebe navazuje a obsahuje vysvětlenou gramatiku, příklady i QR kód na krátkou doplňující video lekci španělštiny. Pro začátečníky i pokročilé. Nebo je libo raději italštinu?

AZ kvíz
Poprosím pole číslo 13!“ Desková hra odráží formát legendární televizní soutěže: Spojte tři strany pyramidy, políčko získáte zodpovězením pěkně zapeklité otázky. Chybí už jen bankomat… K dostání i v dětské verzi Junior.

Desítka
Deset tematických otázek na jedné kartičce. Kdo z hráčů jich zodpoví nejvíc? Hrát se dá tak dlouho, jak jen chcete – vyčerpat 2 000 otázek vám chvíli dá… K dostání i ve verzi Junior, Česko nebo Harry Potter.

Na lovu
Pokud se každý podvečer rádi utkáváte s lovcem u populární TV show, můžete poměřit vědomosti i v kvízové hře Na lovu. Vyberte mezi sebou nejchytřejšího hráče a rozdělte se na dva týmy. Který z nich odpoví na více otázek a porazí nejchytřejší hlavu ve skupině?

Souboj generací
Co bylo v módě za dědova mládí? Na co se chodilo za maminčina dětství do kina? A jakou hudbu poslouchá Gen Z? Užijte si příjemný čas s rodinou, zavzpomínejte na kulturní fenomény a rozšiřte si obzory: Je tu souboj generací!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *