Slunečná blog

Tipy pro fanoušky seriálu Slunečná

Seriál Slunečná již od odvysílání prvních dílů válcuje ostatní seriály ve sledovanosti a získává u diváků obrovskou oblibu. Máte-li ve svém okolí nějakého pravověrného fanouška tohoto seriálu, uděláte mu jistě radost knihou či některým z dalších slunečných dárků.

Statek na Slunečné je místo, kde rodina Popelkových dělá ten nejlepší kozí sýr a provozuje rodinný penzion a hospodu. Po nečekané smrti otce Popelky se mezi sestrami Týnou a Sylvou rozhoří boj o rodinné dědictví. Navíc louky okolo statku jsou ideální pro fotovoltaickou elektrárnu, a to je další důvod statek prodat. Zatímco hodná Týna chce statek zachovat, vypočítavá Sylva by raději shrábla peníze a vrátila se zpátky do Prahy…. touto zápletkou seriál začínal. Od té doby se děj samozřejmě už dávno posunul dál. Diváci některé hrdiny milují, jiné nenávidí, doslova s nimi žijí.

Všechno důležité z první série se dozvíte v publikaci Slunečná. Tištěnou podobu populárního seriálu Slunečná si vzal na paškál René Decastelo, český spisovatel a scénárista. Komediální seriál, zabývající se mezilidskými vztahy, vysílá televize Prima už od ledna 2020. Momentálně byla odvysílána jedna sezóna, čítající 69 epizod a jede se dál! Určitě se můžete těšit na pokračování.

Slunečná blog 1

Vesnička Slunečná, kde se odehrává děj seriálu i knihy, je okouzlující místo, ačkoliv se autor nezabýval tolik popisy, a tak to není samozřejmě viditelné natolik, jako v seriálu. Malebné prostředí však zůstává. Charaktery jsou skvěle vytvořené, takže své oblíbené hrdiny poznáte znovu a možná objevíte něco, co vám kvůli filmovému zpracování unikalo. Publikace obsahuje také barevnou přílohu s vašimi oblíbenými herci, najdete v ní třicet dva fotografií s popisky, a tak se s ještě snadněji ocitnete uprostřed svého oblíbeného seriálu.

Slunečná blog 2

Kromě knihy však můžete mít své oblíbené hrdiny ze Slunečné také v podobě zábavných společenských her. Pro správné karbaníky máme připravené mariášové karty, dokonce ve dvojí podobě, jako jednohlavé a dvouhlavé. Milovníkům kanasty můžete pořídit kanastové karty Slunečná. Slibným věštkyním a věštcům zase udělají radost luxusní věštecké karty. Jestliže si rádi hrajete s celou rodinou, ideálním dárkem se stane Kvízová hra.

Slunečná blog 3

A navíc se můžete těšit, protože v lednu 2021 fanoušky potěší i pokračování seriálu v tištěné podobě. Staňte se hostem statku a zažijte znovu osudy svých hrdinů, které nekončí!

slunečná 2

Fotografie použity s dovolením TV Prima z Slunečná | Prima (iprima.cz)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *