Témbr blog 2

Témbr zní posluchačům audioknih v uších již 1 rok!

Svět okolo nás se skoro zastavil. Nicméně čas někdy utíká jako zblázněný. Je to k neuvěření, ale nedávno uběhl už celý rok od vzniku nakladatelské značky Témbr.

Ano, je to už skutečně rok. Zdá se jako by to bylo včera, kdy vyšla pod nakladatelskou značkou Témbr první audiokniha, kterou byl vynikající krimithriller Konec hry od Daniela Colea. Co se přesně za ten rok v Témbru událo a upeklo?

Nakladatelství Témbr vzniklo 4. 3. 2020 a svou produkcí se soustředí na audioknihy různých žánrů – beletrie, krimi, young adult, fantasy, non-fiction i dětskou literaturu. Mezi 5 nejprodávanějších audioknih roku 2020 se řadí:

  1. Třicet let pod přísahou Roberta Šlachty a Josefa Klímy
  2. Šarlatán Marka Epsteina a Josefa Klímy
  3. Myšlenky za volantem od Marka Ebena
  4. Mé cesty do hlubin mozku Vladimíra Beneše a Martina Moravce
  5. Motiv X od Stefana Ahnhema

Právě již zmíněná audiokniha Třicet let pod přísahou se stala dokonce celkově neprodávanější audioknihou uplynulého roku. Ptáte se, jaké další skvělé audioknihy v roce 2020 nakladatelství Témbr vydalo? Za doporučení jistě stojí psychothriller Jeden z nás, klasika Malý princ, fantasy Půl krále nebo historická detektivka Smrt nosí rudé škorně.

Za jednu z nejzdařilejších audioknih je dle recenzí považován krimithriller Já, Poutník od Terryho Hayese. Interpretace se ujal zkušený herec Martin Stránský, jehož hlas je skutečně nezapomenutelný.

Témbr blog 1

Rádi posloucháte audioknihy a zajímá vás, co se v Témbru připravuje na letošní rok? Bude toho na výběr opravdu hodně, jelikož se připravuje bezmála 100 nových audioknih, mezi kterými bude například nový psychothriller Shari Lapeny Její konec, román Zuzany Dostálové Soběstačný či Tancuj, tancuj, tancuj od Huraki Murakamiho.

Rok 2021 se minimálně po té audioknižní stránce jeví úžasně. Přejeme nakladatelství Témbr k jeho prvním narozeninám mnoho spokojených posluchačů a audioknižních úspěchů.

Karolína Skácelová