Knižní novinky v předprodeji

7 nejočekávanějších knižních hitů, které válcují žebříček předprodejů

Pokud v následujících měsících zaregistrujete v ulicích nebývalé prázdno, je jasné, o co jde: knihomolové se stáhli do svých čtenářských koutků a hltají jednu knihu za druhou. V nejbližších týdnech totiž vyjde celá řada dlouho očekávaných novinek! Podívejte se, které knihy válcují žebříček předprodejů, a zajistěte si už teď svůj výtisk.

Karin Lednická – Šikmý kostel 3

9788088362166

Jak dlouho trvá válka po tom, co skončí?

Navždy, pokud jí člověk prošel.

Bestseller Šikmý kostel, románová kronika ztraceného města, se po třech letech dočká netrpělivě vyhlíženého pokračování. Do května si tak akorát stihnete osvěžit první a druhý díl.

Shari Lapena – Všude samí lháři

Ale chce se tu vůbec někdo dozvědět pravdu?

Z městečka Stanhope doslova sálá klid a bezpečí. Než se ztratí devítiletá Avery… Rodinné psychothrillery Shari Lapeny slibují napětí od první do poslední stránky – víme, o čem mluvíme!

9788024297583

Grace Hannah – Na ledě

9788024953960

Opojná romance plná vzrušující chemie a žhavého škádlení!

Na ledě ještě nikdy nebylo tak žhavo! Nejen v Luxoru je Icebreaker jedním z největších bestsellerů mezi anglickými knihami. Rivalita mezi krasobruslařkou a hokejistou zde přeroste v něco mnohem víc…

Rebecca Yarros – Čtvrté křídlo

Brutální hry, nebezpeční draci… třaskavé sexuální napětí.

Žhavá dračí fantasy, která uhranula svět a stala se senzací TikToku, vychází konečně také česky! Ukraťte si čekání a přijďte si pro svůj výtisk ještě v předvečer oficiálního spuštění prodeje.

9788025366882

Marta Galewska-Kustra – Péťa umí vyprávět

9788024297033

Péťu čekají velké změny: narodí se mu totiž nový sourozenec!

Oblíbená série dětských leporel, napsaných logopedkou tak, aby pomáhaly rozvoji dětské řeči, se dočká pátého dílu! Od slabik, slov, celých vět i správné artikulace se už malí čtenáři dostávají ke schopnosti vyprávění.

Colleen Hoover, Tarryn Fisherová – Nikdy, nikdy

Vzpomenout si někdy může být horší než zapomenout…

Bestsellerové autorky spojily síly a společně napsaly naprosto jedinečnou romanci s mystery zápletkou. Mladá dvojice ztratí paměť – čím víc o sobě ale znovu zjišťují, tím těžší je pro ně pochopit, proč byli vůbec kdy spolu.

9788024297439

Ken Follett – Zbroj světla

9788024297156

Pokračování legendárních Pilířů země vás vrhne na bojiště mezi soucitem a chamtivostí, láskou a nenávistí, pokrokem a tradicí.

Monumentální historické bestsellery Kena Folletta oslovily miliony čtenářů po celém světě. Další pokračování kingesbridgeské ságy vás přivede do období napoleonských válek a průmyslové revoluce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *