květnové knižní novinky, LUXOR

Vyjde v květnu: 8 knižních novinek, kterých se nemůžeme dočkat

Máj není jen časem lásky, ale také skvělého čtení! Letos totiž přinese tolik netrpělivě očekávaných knižních novinek, že vybrat ty, na které se těšíme úplně nejvíc, byl téměř nadlidský úkol. Podívejte se, které to u nás nakonec vyhrály, a nechte se inspirovat – chystá se pro vás senzace TikToku, novinka Shari Lapeny i přelomová autobiografie popové divy.

Shari Lapena – Všude samí lháři

9788024297583

Královna rodinných psychothrillerů Shari Lapena přichází s dalším bravurním příběhem! A znovu půjde o knihu, kterou nelze odložit, dokud nerozuzlíte poslední vlákna zapleteného případu. Vydejte se do městečka Stanhope, ze kterého doslova sálá klid a bezpečí. Ovšem jen do doby, než se ztratí devítiletá Avery, a najednou se ukáže, že se ve spořádaném sousedství nedá nikomu věřit…

Hannah Grace – Na ledě

Nejen v Luxoru je TikToková senzace Icebreaker jedním z největších bestsellerů mezi anglickými knihami. A teď tato opojná romance plná vzrušující chemie a žhavého škádlení konečně vychází i česky. Rivalita mezi krasobruslařkou a hokejistou zde přeroste v něco mnohem víc… Na ledě ještě nikdy nebylo tak žhavo!

9788024953960

Britney Spears – Žena ve mně

9788076111530

Britney Spears, jedna z nejvýznamnějších popových zpěvaček v historii, konečně vypráví svůj příběh – sama a podle svých pravidel. Její přelomová autobiografie je odvážným a neuvěřitelně dojemným příběhem o svobodě, slávě, mateřství, přežití, víře a naději. K dostání je navíc i v limitované edici s barevnou ořízkou, metalickou barvou a velkou fotografií Britney.

Ali Abdaal – Pohodová produktivita

Ke změně mnohdy stačí málo. Stačí přizvat na pomoc vědu! Poznejte jednoduché principy a snadno realizovatelné změny, které můžete aplikovat, abyste dosáhli více a žili lépe. A zároveň se inspirujte příběhy těch, kterým se to právě za využití těchto principů podařilo před vámi.

9788024296951

Nguyen Phan Que Mai – Dítě prachu

9788076893825

Nový román od autorky bestselleru Hory zpívají je příběhem o rodinných tajemstvích, potlačovaných traumatech i nekonečné síle odpuštění. Začíná během války ve Vietnamu, pokračuje však mnoho let poté: Autorka své protagonisty nechává zpětně čelit rozhodnutím, která učinili za války, a najít to, co je spojuje navzdory rozdílné rase, kultuře či jazyku.

Colleen Hoover, Tarryn Fisher – Nikdy, nikdy

Vzpomenout si někdy může být horší než zapomenout… Bestsellerové autorky spojily síly a společně napsaly naprosto jedinečnou romanci s mystery zápletkou. Mladá dvojice ztratí paměť – čím víc o sobě ale znovu zjišťují, tím těžší je pro ně pochopit, proč byli vůbec kdy spolu.

9788024297439

Jo Nesbø – Noční dům

9788076626607

Jeden z nejvýraznějších autorů severské krimi si dopřál osvěžující odbočku od svého obvyklého žánru a přichází s thrillerem s hororovými prvky! Čtrnáctiletý Richard přemluví spolužáka Toma, aby z telefonní budky někomu náhodně zavolal a vystřelil si z něj. Jenže sluchátko vzápětí Toma sežere. Richardovi nikdo nevěří a po zmizení dalšího spolužáka ho čeká pobyt v nápravném zařízení. Jak dokáže, co se doopravdy stalo? A není náhodou všechno úplně jinak?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *