63478

Královna thrillerů ze sousedství je zpět!

Shari Lapena, oblíbená autorka bestsellerů Manželé odvedle, Někdo cizí v domě nebo Její konec, se vrací s knihou Nepříliš šťastná rodina!

Nejočekávanější thriller roku začíná vraždou bohatého manželského páru. Následné vyšetřování ukazuje, že Fred a Sheila sice měli krásný dům a spoustu peněz, ale taky spoustu nepřátel. Lásku k nim necítily jejich tři děti ani služka. A co víc, policie brzy zjišťuje, že prakticky všichni pozůstalí lžou.

To, co předcházelo vraždě, totiž nebyla šťastná rodinná večeře…

Ponořte se do napínavého příběhu, ve kterém až do poslední stránky nevíte, komu věřit. Všichni tady mají tajemství. A všichni měli důvod, proč zabíjet.

“Rychlý spád, dokonalé zvraty. Budete hádat až do poslední stránky,” prohlásila o knize Paula Hawkins, autorka globálního bestselleru Dívka ve vlaku.

A ta nejlepší zpráva na závěr: Shari Lapena přijede v červnu do Prahy! 10. června od 16 hodin se těšte na velkou autogramiádu v Paláci knih Luxor, 11. června od 11 hodin pak proběhne beseda a autogramiáda na veletrhu Svět knihy. A 12. června od 15 hodin vypukne autogramiáda v Brně, v knihkupectví Luxor Královo Pole.

Thriller Nepříliš šťastná rodina objednávejte se slevou zde.