Témbr blog

Do uší vám zazní nový témbr

Audioknihy jsou již celou řadu let velmi populární formou, jak hltat nové knižní příběhy. A v poslední době se jejich vydávání rozmáhá stále více. Nakladatelství Euromedia nyní přichází se zcela novou audioknižní tvorbou pod značkou Témbr.

Témbr je označením pro barvu či zabarvení hlasu a tento název tedy právě audioknižnímu vydavatelství rozhodně sluší. Euromedia se na audioknižní trh vrhla od roku 2017, kdy začaly vznikat první „audio vlaštovky“ jejich vlastní výroby. Vždy byly ale vydávány pod stejnou nakladatelskou značkou, pod jakou vznikly tištěné předlohy audioknih. V roce 2017 to byly dva tituly, v roce 2018 čtrnáct titulů a vloni již 26 titulů.

Narůstající množství domácí audioknižní produkce logicky vyvolalo potřebu pro další krok – tedy vlastní audioznačku. Z tohoto důvodu se od letošního března přidává, k již zavedeným knižním nakladatelským edicím, i samostatná nová značka Témbr, která bude od této chvíle produkovat všechny audioknihy, vycházející souběžně s vybranými tištěnými tituly právě v sesterských edicích.

Témbr blog2

První audioknihou, která vyjde pod novou značkou Témbr, bude v pátek 13. března 2020 jeden z očekávaných thrillerů roku – Konec hry od Daniela Colea ve skvělém podání dvou známých herců, Martina Stránského a Moniky Žákové.

Jestli jste také podlehli kouzlu příběhů, které vám čtou přímo do ucha jiní, těšte se na všechny krásné audioknihy, které nám Témbr přinese.