Adventní kalendáře

7 adventních kalendářů, po kterých se nekazí zuby ani nepřibírá

Otevřít každý den jedno okénko, najít v něm sladkou odměnu a odpočítávat 24 dní do Vánoc, to je jeden z nejoblíbenějších prosincových zvyků. Adventní kalendáře se však už dávno neomezují jen na čokoládu – máme pro vás pár tipů na ty, po kterých dospělí nepřiberou ani gram a dětem se nezkazí zuby!

Adventni kalendare 3 copy

Vonné svíčky Yankee Candle

Děti tenhle kalendář možná příliš nenadchne, u dam jsme si ale jistí naprostým opakem. Každé z 24 okének skrývá vonnou svíčku Yankee Candle – a kdo je už někdy vyzkoušel, moc dobře ví, že jsou pořádně návykové! Každá svíčka hoří 6–10 hodin, a tak máte o voňavý advent postaráno.

24 klasických pohádek

Těší se na vás mnoho pohádkových postav, princezen i zvířátek. Uhádnete, kde se schovává Karkulka s vlkem, kde Sněhurka s trpaslíky, Koblížek nebo Tři prasátka? Nechte se okouzlit příběhy, které si zamilovaly celé generace dětí! A až si všechny pohádky přečtete, můžete si ze sešitků podle návodu na deskách vytvořit vlastní pohádkovou knížku.

Adventni kalendare 10 copy

Adventni kalendare 8 copy

Čtení s prasátkem Peppou

S prasátkem Peppou uteče čekání na Štědrý den jako voda! V originálním adventním kalendáři najdete celkem 24 malých knížeček s pěknou pohádkou – třeba o maškarním večírku, výletu na lodi nebo návštěvě cirkusu. A po Vánocích můžete knížky vrátit zpátky do okének, abyste si je mohli číst znovu a znovu (nebo vytáhnout zase za rok).

Superhrdina na každý den

Marvelovky jsou tu ve formátu, který potěší nejen v předvánočním čase! Své oblíbené hrdiny najdete v celkem 24 obálkách originálního adventního kalendáře, z nichž každá obsahuje ilustrovanou knížku. Čeká na vás Spider-Man a jeho přátelé, nebo snad někdo z Avengers? Nechte se na Vánoce překvapit každý den!

Adventni kalendare 9 copy

Adventni kalendare 5 copy

Advent v Bradavicích

Jestli něco potěší děti i mileniály, je to adventní kalendář Harry Potter! 24 malých překvapení s potterovskou tématikou zahrnuje například kouzelnickou hůlku, odznáček, ponožky nebo samolepky. Accio magické Vánoce!

Pohádky i básničky

Jak si zpříjemnit čekání na Ježíška? Přece pohádkami! Ve 24 miniknížkách se skrývají pohádky i básně, a to v provedení různých ilustrátorů. Jen si to představte – začíná prosinec a vy doma otevřete s dětmi každý večer jedno okénko a přečtěte si společně knížku. Tomu říkáme krásná společná tradice!

Adventni kalendare 7 copy

Adventni kalendare 2 copy

Vánoční deník

Nechte děti zapisovat vánoční zážitky, vlepovat fotografie, vstupenky či malovat obrázky. V Adventním deníku z edice Škola s nadhledem najdou šablonu na dopis Ježíškovi, ale i tipy na vánoční zvyky a tradice, jednoduché recepty, luštěnky a mnoho dalšího – a k tomu také interaktivní adventní kalendář, skládající se ze 24 kvízů.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *