soutez pomocnice

UKONČENO – SOUTĚŽ: Vyhrajte knihu Pomocnice!

Hledáte knížku, od které se nebudete moci odtrhnout dlouho do noci? Potom je pro vás temný a zvrácený psychothriller Pomocnice přesně to pravé. My jsme pro vás ukořistili tři výtisky, o které si můžete až do 24. září zasoutěžit. Zkuste svoje štěstí!

Co je třeba udělat pro šanci na výhru jednoho ze tří výtisků knihy Pomocnice od nakladatelství Kalibr?

Do soutěže se zapojíte přes odkaz níže – stačí vyplnit vaše kontaktní údaje a správně odpovědět na soutěžní otázku. Tři účastníci vyhrají knihu Pomocnice.

Soutěž končí v neděli 24. září ve 23:59, výherce kontaktujeme e-mailem a jejich jména zveřejníme na blogu.

Odpověď na soutěžní otázku najdete na našem e-shopu.

9788024288727

Anotace knihy Pomocnice:
Práce u Winchesterových je moje poslední šance začít s čistým štítem. Jenže se ukáže, že jejich tajemství jsou mnohem nebezpečnější než ta moje… Každý den uklízím jejich krásný dům, vyzvedávám jejich dceru ze školy a vařím pro celou rodinu. Sama pak jím ve svém pokojíku v podkroví. Snažím se nevnímat, jak Nina dělá nepořádek, jen aby se mohla dívat, jak ho uklízím. Jak o vlastní dceři vypráví podivné lži. A jak se její manžel Andrew zdá být den ode dne ztrápenější. Ale když se dívám do jeho krásných očí, je těžké si nepředstavovat, jaké by to bylo žít Ninin život. Winchesterovi nevědí, kdo doopravdy jsem. Nevědí, čeho jsem schopná…

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *