soutez 780x519 1

SOUTĚŽ: Vyhrajte knihu Dobré matky od Alexe Perryho!

Na Disney+ v dubnu dorazil seriál Dobré matky, natočený podle knihy od Alexe Perryho. Než drama o tom, jak se statečné ženy postavily proti staré a mocné mafiánské organizaci ‘Ndrangheta, zhlédnete v televizi, zasoutěžte si o neméně strhující knižní předlohu!  

Co je třeba udělat pro šanci na výhru jednoho ze tří výtisků knihy Dobré matky od nakladatelství Slovart?

Do soutěže se zapojíte přes odkaz níže – stačí vyplnit vaše kontaktní údaje a správně odpovědět na soutěžní otázku. Účastníci, kteří jako 10., 50. a 100. odpoví správně, vyhrají knihu Dobré matky: Skutečný příběh žen, které se postavily nejmocnější mafii světa.

Soutěž končí v neděli 23. dubna ve 23:59, výherce kontaktujeme e-mailem a jejich jména zveřejníme na blogu.

Odpověď na soutěžní otázku najdete na našem e-shopu.

O knize Dobré matky:

‘Ndrangheta, nejmocnější mafiánská organizace na světě, stojí na loajalitě, mlčenlivosti a rodinných poutech. Manželky musí poslouchat, dcery počítat s tím, že budou provdány už jako náctileté, jen aby zpečetily klanová pouta a porodily další členy mafie. Když se některá žena vzepře, čeká ji smrt. Není divu, že když se Lea Garofalo rozhodne vypovídat proti svému manželovi, jednoho dne prostě „zmizí.“ Vyšetřování se ujme prokurátorka Alessandra Cerreti, která záhy pochopí, že mizogynie, která v ‚Ndranghetě vládne je její největší slabinou. Prokurátorka přesvědčí další dvě mafiánské matky, které se rozhodnou svědčit a společně tak mafii pokořit. V sázce je všechno. Prokurátorka bojuje za svou zemi. Mafiosi bojují za svou existenci. Matky bojují za své děti. Všichni to přežít nemohou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *