škola blog

Škola volá a Luxor odpovídá

Loňský školní rok byl vpravdě podivný, takže letos se možná děti do školy snad i těší ? Na nákupy školních potřeb se ale netěší nejspíš nikdy a nikdo. Abychom vám, rodičům, trochu rozjasnili tvář, zveme vás k nákupu školních a jiných potřeb k nám do Luxoru.

Luxor totiž není zdaleka jen knihkupectví, a pro školáky i studenty nabízíme celou škálu všeho možného (i nemožného), co by mohli pro nový školní rok potřebovat. V krásných odděleních papírnictví najdete v našich pobočkách základní věci, jako jsou batohy pro protřelé školáky, aktovky pro prvňáky, psací i výtvarné potřeby, sešity v nejrůznějších designech, bloky, žákovské knížky, zápisníky, pravítka, kružítka… No a samozřejmě také učebnice.

škola blog 2

Batohy si můžete vybrat ve stejných designových kompletech s penály, sáčky na přezůvky a deskami na sešity. Mnoho dětí takový komplet uvítá, a pokud ne, můžete jim to hravě namíchat.

škola blog 4

škola blog 5

Stejně tak si můžete nakoupit z nepřeberného množství per, propisek a tužek všech tvarů, barev i velikostí, výtvarné potřeby rozhodně nezůstávají pozadu ? Takže ani vodovky, tempery, malířské palety, fixy i případné speciální potřeby pro studenty výtvarných škol nejsou pro nás v Luxoru problém.

škola blog 3

škola blog 6

Nebojte se k nám přijít ani s dlouhatánským seznamem učebnic a sešitů, zkušení knihkupci vám rádi pomohou s výběrem a nalezením těch pravých.

Jste-li z Brna, můžete si navíc užít naše speciální Papírnictví Luxor v obchodním centru Olympia, kde budete v papírenském sedmém nebi a možná si odnesete i něco pro sebe (domů nebo do kanceláře).

Až nakoupíte všechno pro děti a teenagery, nezapomeňte udělat něco i pro sebe. Třeba si vyberte pěknou knížku, jako odměnu, že jste ty přípravy na nový školní rok zvládli ve zdraví!

Těšíme se na vás v Luxoru!