blog1 2

Palác knih Luxor je dospělý a zkrásněl

Letos uběhlo již osmnáct let od otevření Paláce knih Luxor na Václavském náměstí v Praze. Přemýšleli jsme, jak to s vámi oslavit, a tak jsme se nakonec rozhodli pro vás naše největší knihkupectví trochu omladit a více zpřehlednit, abyste si u nás i nadále nákupy užívali a cítili se jako doma.

Čtyřpatrový Palác knih Luxor drží nejrůznější „nej“, ale především ho máte velmi rádi vy, naši čtenáři a zákazníci. Myslíme si, že po nynější drobné úpravě ho budete mít ještě raději. Co se změnilo a co zůstalo? Pojďte s námi na malou prohlídku.

blog9

+1 PATRO
I nadále zde najdete svět dětských knih, umění, společenské hry, hudbu a audioknihy. Samozřejmě zůstala také oblíbená kavárna, kde si můžete sednout s kávou či jinou dobrotou a zabořit nos do právě zakoupené knihy. Určitě se zajděte podívat do oddělení Knižního klubu, který získal nový šmrnc a stále si tu vyberete své oblíbené knihy i další produkty z katalogu.

PŘÍZEMÍ
V pasáži pro vás máme tradiční širokou nabídku novinek, knížek pro hobby, literaturu faktu, čtení o sportu či memoárů. Kromě toho zde najdete speciální regál s tituly, s nimiž se setkáváte v magazínu Page. A také se můžete v přízemí nově těšit na velké oddělení dárků, potřeb pro oslavy a širokou škálu dekorací ke zkrášlení bytu či domu.

blog11 blog10 blog8

-1 PATRO
Velké oddělení beletrie na vás stále čeká v prvním podzemní podlaží Paláce knih Luxor. Samozřejmě si můžete nakoupit i plnou náruč komiksů. Ale! Od nynějška v -1 najdete také rozsáhlé oddělení papírnictví, kde se mohou vyřádit všichni milovníci tužek, nůžek, sešitů a jiných kancelářských potřeb. Umělci zaplesají nad výběrem výtvarných potřeb a chytrých maličkostí pro ruční práce. A školáci si zde pochopitelně pořídí všechno od aktovky po zápisník. Cestovatelé mohou na své drahé (ztracené na několik hodin v papírnictví) počkat hned vedle, v ráji cestopisů, map, průvodců a globusů.

blog5 2 blog4 1 blog3 2 blog2 2

-2 PATRO
A blížíme se do finále, druhé podzemní podlaží je již tradičně královstvím učebnic. Tak tomu je i nadále, ale nově k nim přibyla odborná literatura, a především oddělení cizojazyčné literatury, s kouzelným čtecím koutkem a příjemnými křesílky, z nichž se vám nebude chtít už nikdy vstát. Mimoto si nově v -2 vyzvednete svoje objednávky z e-shopu.

blog6 1 blog7

Kdo by se bál, že se v novém Paláci knih Luxor snad ztratí, toho uklidníme. V Luxoru najdete také krásnou, přehlednou novou navigaci.

blog12

Přijďte k nám do Paláce knih Luxor a objevte ho v celé jeho nové kráse.

Luxor, v knihkupectví jako doma

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *