LUXOR Usti nad Labem Inspirace 864 x 576

Otevíráme knihkupectví Luxor v Ústí nad Labem. Buďte u toho!

Srdečně vás zveme na slavnostní otevření prodejny Luxor v Ústí nad Labem! Naše knihkupectví otevře v úterý 12. března 2024 v 9:00 na Mírovém náměstí 30. Na co se můžete těšit? Kromě polic bohatě zásobených skvělými knihami (a nejen jimi), které můžete pořídit s uvítací slevou, vás čeká také bohatý program.

20240105 Luxor 11 1 edited

Nakupte s uvítací 20% slevou!

Od úterý 12. března do soboty 16. března můžete v nově otevřeném knihkupectví Luxor v Ústí nad Labem nakoupit s 20% slevou na celý nákup! Radost si můžete udělat nejen novou knihou (pro inspiraci nahlédněte do našeho žebříčku bestsellerů tohoto týdne), ale například také deskovou hrou, dárkovým zbožím nebo třeba něčím praktickým z oddělení papírnictví.

Neplatí na již zlevněné zboží, dárkové poukazy a učebnice. Slevy se nesčítají.

Program slavnostního otevření

10:00 DÍLNIČKY PRO DĚTI A AUTORSKÉ ČTENÍ

Pro malé školáky chystáme dílničky s ilustrátorkou Komárou a čtení z knížky Praštěné příhody Berty a Týny se spisovatelkou Lucií Šavlíkovou.

12:00 ROZHOVOR S MGR. SABINOU STRAKOVOU Z DUA ČERVENÁ PROPISKA

Autorka z korektorského dua Červená propiska, které děti i dospělé čtivou formou edukuje o nástrahách českého jazyka, přijde povídat (nejen) o svých knihách.

14:00 BESEDA A AUTOGRAMIÁDA S PETREM HUGEM ŠLIKEM

Autor moderní „foglarovské“ série Dobrodružství z Klárova, které baví děti, mládež i dospělé, dorazí na besedu s autogramiádou.

16:00 BESEDA A AUTOGRAMIÁDA ROMANA VAŇKA

Roman Vaněk, autor množství kuchařských bestsellerů, podle kterých s oblibou vaří hromada českých domácností, dorazí na besedu s autogramiádou. 

Ústečtí knihomolové, zapište si datum 12. března – těšíme se na viděnou!

20230607 Luxor 40 Cropped

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *