Magazín Luxor blog

Buďte v obraze ve světě knih

Možná jste to již v našich knihkupectvích zaznamenali, od září pro vás máme úplně nový magazín. Magazín Luxor vás každý měsíc provede mořem knih, abyste se v něm neztratili a našli si to nejlepší čtení pro vás i vaše blízké.

Letos od září jsme se rozhodli pro změnu. Po ukončení předcházejícího magazínu Page jsme pro své čtenáře a zákazníky připravili úplně nový Magazín Luxor, který se ještě více orientuje na knižní svět a doporučí vám skvělé čtení. Nový měsíčník si můžete odnést ze všech našich knihkupectví zdarma, nejen k nákupu, vždy od začátku měsíce.

V každém vydání se těšte na recenze, novinky, tipy a zajímavosti z knižního světa. Samozřejmě nebudou chybět také rozhovory se zajímavými lidmi (nejen knižní branže), představení autorů či ukázky z nových knih. A v neposlední řadě na vás čekají rozličné soutěže o zajímavé ceny. Součástí magazínu Luxor bude také dětská příloha CVAK, plná rébusů her, hříček a další zábavy, abyste si mohli magazín nerušeně pročíst.

Nyní v září tedy vychází první číslo, které vám nabídne například:

  • velký rozhovor s hercem Václavem Neužilem o roli Zátopka
  • medailonek mistra napětí Daniela Colea, který uchvátil svět trilogií Hadrový panák a nyní přichází s novými hrdiny
  • rozhovor s psycholožkou a spisovatelkou Edith Egerovou, nejen o její nové knize Dar volby
  • a mnoho dalšího ?

Vyzvedněte si tedy svůj výtisk v knihkupectví Luxor, prolistujte, nasajte inspiraci a třeba se nám i svěřte, jak se vám nový magazín Luxor líbí. Těšíme se na vaše reakce i případné podněty.

váš Luxor

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *