Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

young_block – papírový pomník k 30 letům svobody

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

young_block ve spolupráci s tiskárnou H.R.G představí v Luxoru limitovanou edici papírových zápisníků '20 19 89_30 let svobody’. Za návrhem jedinečných zápisníků stojí architekt a výtvarný umělec Michal Motyčka. Patronem kolekce je Jan Halada, aktivní účastník Sametové revoluce, historik a docent Univerzity Karlovy. V limitované edici vyjde přesně 1989 zápisníků, ten váš s unikátním číslováním si můžete s předstihem rezervovat a vyzvednout právě v den křtu v Luxoru! Zavzpomínejte spolu s tvůrci na časy minulé a vyjádřete vlastnictvím papírového pomníku své díky všem, kteří se o přesah minulosti do současnosti zasloužili!

Aleš Palán – audiokniha Raději zešílet v divočině a nová kniha Návrat do divočiny

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Kniha Aleše Palána Raději zešílet v divočině doplněná fotografiemi Jana Šibíka zaznamenala mezi čtenáři obrovský úspěch. Díky vydavatelství Tympanum si ji teď budete moci vychutnat i ve zvukové podobě v podání skvělých interpretů. Audiokniha se v Luxoru dočká slavnostního křtu, a když už budeme u toho, představíme vám i novou knihu Návrat do divočiny! Hosty budou Vilma Cibulková, Leoš Noha, Igor Bareš, režisér audioknihy Tomáš Soldán a další.

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.