Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

Iva Moravcová – Zářit a nevyhořet

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Syndrom vyhoření je v dnešní době větší strašák než kdy jindy. Jak syndrom vyhoření poznat a jak mu předejít? To se dozvíte v knize psycholožky Ivy Moravcové, která se se syndromem vyhoření často potkává ve své praxi, a nadto jím před lety sama prošla. Knihu pokřtí Linda Finková, Iva Jirešová a Bára Kodetová. Těšit se můžete na skvělé hosty a moderátorku Lenku Špillarovou.

Ladislav Špaček – Moderní etiketa a Dědečku, vyprávěj o světě

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Mistr etikety Ladislav Špaček pokřtí v Paláci knih Luxor hned dvě své nové knihy. Moderní etiketa je přehlednou příručkou i praktickým průvodcem světem etikety. Knížka pro děti Dědečku, vyprávěj o světě je pokračováním úspěšné série knížek o zvídavé Viktorce a jejím dědečkovi a potěší každého milovníka příběhů. Křtu se zúčastní také ilustrátorka Dědečku, vyprávěj Sylva Francová.

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.