Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

Zbigniew Czendlik, Miroslav Macek, Petra Macková Hrochová – Farská kuchařka

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Chcete se dozvědět, jaké recepty připravuje farská hospodyně Zbigniewa Czendlika, jaký vliv má církevní rok na jídelníček nebo jak žijí faráři a farské hospodyně? Přijďte za námi na křest knihy Farská kuchařka z dílny trojice autorů – oblíbeného katolického kněze Zbigniewa Czendlika, Miroslava Macka a Petry Mackové Hrochové. Knihu pokřtí šéfkuchař Jaroslav Sapík a farská hospodyně Zbigniewa Czendlika Marie Vacníková.

SMÍCHOV: Milan Studnička, Tomáš Rychnovský – Každá bolest má svou příčinu

Knihkupectví Nový Smíchov OC Nový Smíchov, Praha 5

Co všechno se skrývá za bolestmi těla? Možná budete překvapeni! Základní principy fungování lidského těla a mysli vám odhalí nová kniha Milana Studničky a Tomáše Rychnovského s názvem Každá bolest má svou příčinu. Knihu pokřtíme v knihkupectví Luxor, jejím kmotrem bude doc. MUDr. Jan Měšťák, akcí provede Olga Šípková a těšit se můžete také na Terezii Dobrovolnou!

JIHLAVA: Michal Viewegh – autorské čtení a autogramiáda

Jeden z nejoblíbenějších českých spisovatelů míří do Jihlavy! Těšit se můžete na autorské čtení, autogramiádu i představení knižní novinky! Knížka Mým vrstevníkům a jiné fejetony je, jak už sám název napovídá, sbírkou fejetonů vycházejících v Pátku Lidových novin. Přijďte do knihkupectví Luxor v nákupním centru Citypark Jihlava a setkejte se osobně s Michalem Vieweghem!

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.