Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

SMÍCHOV – Retrohraní: křest knihy Alice Kavkové

Knihkupectví Nový Smíchov OC Nový Smíchov, Praha 5

Sběratelka retroher Alice Kavková posbírala více než dvě stovky návodů na hry, které mnozí jako malí hráli, ale málokdo je předal dalším generacím. Třeba skákání gumy, přebírání provázku nebo tleskačky. V knize, kterou v Luxoru slavnostně pokřtíme, najdete také povídání s dětskou psycholožkou a logopedkou o významu her a hraní pro vývoj dítěte. Knihu pokřtí kapitán herního studia Jezevec Petr Pouchlý.

Natálie Kocábová – Nepatrně smutná žena

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Spisovatelka a hudebnice Natálie Kocábová vydává knižně sloupky, kterými přes dva roky přispívala do magazínu Elle. Nepatrně smutná žena je název knihy, která je nám pochopením a hlavně povzbuzením i v těch méně šťastných okamžicích našeho života. Knižní novinku pokřtí v Paláci knih Luxor herečka Vanda Hybnerová.

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.