Soutěž LUXOR – Zpověď farářky

UKONČENO – SOUTĚŽ: Vyhrajte knihu Zpověď farářky s podpisem!

Nahlédněte do duše nejznámější české farářky! Martina Viktorie Kopecká přichází s novou knihou, ve které nabízí pohled do svého nitra: Zpověď farářky. A ta se skoro přes noc stala bestsellerem! My pro vás máme tři výtisky i s podpisem autorky, o které si můžete až do 5. listopadu zasoutěžit. Zkuste svoje štěstí!

Co je třeba udělat pro šanci na výhru jednoho ze tří výtisků knihy Zpověď farářky od Martiny Viktorie Kopecké?

Do soutěže se zapojíte přes odkaz níže – stačí vyplnit vaše kontaktní údaje a správně odpovědět na soutěžní otázku. Tři účastníci vyhrají knihu i se záložkou a podpisem autorky.

Soutěž končí v neděli 5. listopadu ve 23:59, výherce kontaktujeme e-mailem a jejich jména zveřejníme na blogu.

Odpověď na soutěžní otázku najdete na našem e-shopu.

9788020462077

O knize:

O životě farářky už jste četli. Teď se připravte na cestu do jejího nitra. Faráři i farářky jsou neustále připraveni naslouchat ostatním. Co se ale děje v jejich duši? Martina Viktorie Kopecká dává v nebývale otevřené zpovědi nahlédnout do svého vnitřního světa. Co si myslí o celibátu a založení rodiny? Jak vnímá vážné nemoci a odcházení svých farníků? Je ze služby někdy unavená? A jaké podoby může mít duchovní praxe v době zaměřené na výkon a hmotné statky? Sbírku nadčasových úvah doplňují rozhovory, v nichž nejznámější česká farářka vůbec poprvé promlouvá i o nečekaných tématech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *