Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

Pavla Jazairiová: křest knížky pro děti Jmenuji se Figaro

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Známá rozhlasová novinářka Pavla Jazairiová napsala už sice dvě desítky knih, její knižní novinka je teď ale vůbec poprvé určená pro dětské čtenářské publikum. Knížku Jmenuji se Figaro pokřtíme v Paláci knih Luxor ve středu 16. října v 17 hodin.

LIBEREC: Beseda a workshop pro děti ke knížce Ukradený poklad

Knihkupectví Forum OC Forum, Liberec, Česká republika

Workshop a beseda jsou určené pro pozvanou třídu základní školy. Pokud byste se chtěli přidat, napište prosím nejdříve na mail [email protected]. S dětmi si budeme povídat o knížce Pavla Valacha a Tomáše Chluda Ukradený poklad. Po besedě si pak společně nakreslíme piráta a nepiráta :)

Juraj Červenák – Les přízraků

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Veleoblíbený autor historických fantasy knih při návštěvě Prahy nevynechá ani Palác knih Luxor! Juraj Červenák vám v Luxoru představí svou novou knihu Les přízraků, už šestý svazek z cyklu historických detektivek. Besedou bude provázet překladatel Jiří Popiolek a o autogramiádu samozřejmě nepřijdete! Těšíme se na vás!

Marta Kučíková – Po italsku do hubky

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Oblíbená autorka bestsellerů Italské jednohubky a Italské dvojhubky Marta Kučíková přichází s již třetí knihou zaměřenou na kuchyni, půvab i životní styl italského dolomitského podhůří. Knihu Po italsku do hubky, která vás laskavě i s humorem provede taji této oblasti, pokřtíme v Paláci knih Luxor. Kmotrami knihy budou Tereza Boehmová, Lucie Juříčková, Ivona Knechtlová a Klára Mandausová.

Tony Parsons – autogramiáda a křest knihy Třináctá oběť

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Tony Parsons v Praze! Úspěšný anglický spisovatel, autor bestsellerů i cenami ověnčený hudební publicista zavítá při návštěvě Prahy i do Paláce knih Luxor. Srdečně proto zveme všechny fanoušky a čtenáře na autogramiádu, která se uskuteční v úterý 22. října od 17 hodin. Knihy s sebou! Třeba zrovna poslední novinku – titul Třináctá oběť.

Zbigniew Czendlik, Miroslav Macek, Petra Macková Hrochová – Farská kuchařka

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Chcete se dozvědět, jaké recepty připravuje farská hospodyně Zbigniewa Czendlika, jaký vliv má církevní rok na jídelníček nebo jak žijí faráři a farské hospodyně? Přijďte za námi na křest knihy Farská kuchařka z dílny trojice autorů – oblíbeného katolického kněze Zbigniewa Czendlika, Miroslava Macka a Petry Mackové Hrochové. Knihu pokřtí šéfkuchař Jaroslav Sapík a farská hospodyně Zbigniewa Czendlika Marie Vacníková.

SMÍCHOV: Milan Studnička, Tomáš Rychnovský – Každá bolest má svou příčinu

Knihkupectví Nový Smíchov OC Nový Smíchov, Praha 5, Česká republika

Co všechno se skrývá za bolestmi těla? Možná budete překvapeni! Základní principy fungování lidského těla a mysli vám odhalí nová kniha Milana Studničky a Tomáše Rychnovského s názvem Každá bolest má svou příčinu. Knihu pokřtíme v knihkupectví Luxor, jejím kmotrem bude doc. MUDr. Jan Měšťák, akcí provede Olga Šípková a těšit se můžete také na Terezii Dobrovolnou!

JIHLAVA: Michal Viewegh – autorské čtení a autogramiáda

Jeden z nejoblíbenějších českých spisovatelů míří do Jihlavy! Těšit se můžete na autorské čtení, autogramiádu i představení knižní novinky! Knížka Mým vrstevníkům a jiné fejetony je, jak už sám název napovídá, sbírkou fejetonů vycházejících v Pátku Lidových novin. Přijďte do knihkupectví Luxor v nákupním centru Citypark Jihlava a setkejte se osobně s Michalem Vieweghem!

SMÍCHOV – Retrohraní: křest knihy Alice Kavkové

Knihkupectví Nový Smíchov OC Nový Smíchov, Praha 5, Česká republika

Sběratelka retroher Alice Kavková posbírala více než dvě stovky návodů na hry, které mnozí jako malí hráli, ale málokdo je předal dalším generacím. Třeba skákání gumy, přebírání provázku nebo tleskačky. V knize, kterou v Luxoru slavnostně pokřtíme, najdete také povídání s dětskou psycholožkou a logopedkou o významu her a hraní pro vývoj dítěte. Knihu pokřtí kapitán herního studia Jezevec Petr Pouchlý.

Natálie Kocábová – Nepatrně smutná žena

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Spisovatelka a hudebnice Natálie Kocábová vydává knižně sloupky, kterými přes dva roky přispívala do magazínu Elle. Nepatrně smutná žena je název knihy, která je nám pochopením a hlavně povzbuzením i v těch méně šťastných okamžicích našeho života. Knižní novinku pokřtí v Paláci knih Luxor herečka Vanda Hybnerová.

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.