Našla jsem zde plno inspirace. Celá rodina milujeme léto, sluníčko a tím i spojené grilování, takže touto kuchařkou týden co týden listuji a zkouším stále něco nového.
Tento typ grilování jsem si velmi oblíbila. Každé jídlo je velmi chutné, šťavnaté a příprava je jednoduchá. Zvládne to opravdu každý.
Recepty jsou doplněné fotografiemi, častokrát je připojen i fotopostup, což vemi ulehčí celé vaření. Můžete si ugrilovat tresku, vepřovou krkovici, pizzu, kotletu, kuře, steak, zeleninu, makrelu, chléb, žebra nebo třeba humra. Určitě si vybere každý a pochutná si celá rodina.
Sama jsem si velmi oblíbila například grilované ovoce, grilovaný rib-eye steak, lasagne, quiche nebo jablečno-mandlový crumble.
Tento druh grilování je vlastně moderní verze tradiční, japonské hliněné pece. Dozvíme se zde vše o historii Kamada, jak tento gril funguje, jak se s ním manipuluje,vše o příslušenství, ale i to jak funkce kamada ovlivňuje chuť připravovaných pokrmů a co chuť grilování vlastně znamená.
Ať už máte chuť na ryby, mořské plody či bílé maso, na všem si díky této technice velmi pochutnáte. Kuchařka Grilování a mnohem víc patří mezi mé nejoblíbenější kuchařky, co se grilování týče. Pozvěte ke stolu svou rodinu a přátele. Teď je ta nejlepší doba rozpálit gril a užít si plno nezapomenutelných okamžiků s tím nejlepším jídlem.
Andrea Šmídová

Autor: Andrea Šmídová



Napsat komentář