Valentýnské dárky

Kupte u nás knihu 14. února a my vám ji zdarma dárkově zabalíme. V knihkupectvích s kavárnou vám navíc ke každému nákupu nabízíme šálek kávy nebo sklenku vína zdarma (Palác knih Luxor, Knihkupectví Hlavní nádraží, Knihkupectví Novodvorská Plaza, Knihkupectví Galerie Harfa, Knihkupectví Forum Liberec, Knihkupectví Plaza Plzeň).

Růžové historky

Párty hra z edice Černé historky. Jde o zapeklité, mysteriózní záhady pro dívky. Hráči se snaží zrekonstruovat celou historku pomocí otázek, na které jim moderátor odpovídá pouze „ano“ nebo „ne“. 50 dívčích příběhů na jakoukoliv párty, k vodě nebo třeba na cestu autem.

Make-up za 10 minut

Make-up zdůrazní osobnost, vyzdvihne přednosti a doplní celkový styl – pokud zvládáte techniky úpravy obličeje správně. Boris Entrup, exkluzivní vlasový stylista a vizážista firmy Maybelline Jade, předvádí současné trendy líčení od běžných stylů pro každý den až po make-up modelek. 50 stylů líčení slovem i obrazem krok za krokem: během 10 minut je zvládne každá žena.

DVD Zápisník jedné lásky

Dva mladí lidé Allie a Noah se potkali během dospívání. Zprvu bouřlivá romance se postupně mění v něco mnohem hlubšího, ale do rozvíjejícího se vztahu neúprosně zasáhnou Alliini dobře situovaní rodiče, kterým se Noah nezdá dost dobrý pro jejich dceru. Když se ti dva po letech opět setkávají, vášeň znovu vzplane a Allie se musí rozhodnout zda poslechne své srdce nebo rozum.

Cesta nespoutané ženy

Cesta nespoutané ženy odpovídá na odvěkou touhu žen po lásce. David Deida ukazuje, že přítomnost lásky a partnera nezávisí tolik na tom, zda máme štěstí. Ale že najít „toho pravého“ je úzce provázaná s naší schopností, ochotou a odvahou otevřít se lásce.

Gabrielovo Inferno

Gabriel Emerson, ve dne vážený profesor a odborník na Danta, v noci hříšník podléhající chtíči. Julia Mitchellová – plachá a nezkušená studentka, která na svou první lásku nikdy nezapomněla. Oba se svými démony z minulosti. Dokáže Julia provést Gabriela jeho osobním peklem? Pořiďte si také 2. díl s názvem Gabrielův očistec.

Pražská svatba a jiné erotické povídky

V jedenácti smyslně laděných příbězích nešetří autor fantazií, předvádí muže a ženy v roztodivných situacích, v čase touhy někdy naplněné vrchovatě, ale často i komicky a hravě. Vždycky to však v povídkách jiskří napětím, jestli a jak dojde k odměně – nebo k potrestání.

Ukradená objetí

Ukradená objetí, to jsou otevřené zpovědi skutečných mužů a žen, kteří podlehli vášni a nevěře. Jejich pikantní příběhy vás zavedou do hotelových pokojů, pronajatých bytů či přímořských letovisek, kde dali průchod svým tajným sexuálním fantaziím. S milenkou či milencem zažívají dosud nepoznané vzrušení, oslepující touhu a pocit výjimečnosti.

Modré stíny

Jednoho listopadového rána uklízečka nalezne docenta Ondřeje Chalupu zastřeleného v jeho pracovně. Souvisí vražda s jeho dlouhodobou snahou o odvolání univerzitního kvestora kvůli podivným machinacím při rekonstrukci historické univerzitní budovy? Proč vrah riskoval a střílel přímo v budově? Kdo všechno měl důvod přát si smrt svérázného, ale čestného docenta?

Pivní hra

Pití piva a zábavu spojí v jedno Pivní hra. Přednosti této hry jsou jednoduchá pravidla, díky kterým můžete začít hrát hned. Čekají na vás zábavné akční úkoly, Pivní prší, Pivní číča nebo záludné otázky, při kterých se může rozvířit zajímavá diskuze. A nejen to – obsahem této hry jsou mariášové jednohlavé karty, se kterými si můžete zahrát další vaše oblíbené karetní hry.

DVD Oui, šéfe

Třicátník Jacky Bonnot je talentovaný kuchař a ctitel velkého kuchařského umění. Sní o úspěchu a o tom, že si jednoho dne otevře vlastní restauraci. Finanční situace jej nutí přijímat podřadné práce, které si však není schopen udržet. Život se mu změní ve chvíli, kdy mu cestu zkříží slavný šéfkuchař Alexandre Lagarde. Zavedenou pozici Alexandra Lagarde totiž ohrožuje finanční skupina vlastnící síť jeho restaurací.

Mick Jagger

„Skákavý Jack Flash“? Pouliční rváč? Půlnoční tulák? Boháč a chlap, co má vkus? Zdá se, že je všechno dohromady a ještě mnohem, mnohem víc. Podle jakékoli definice je Mick Jagger originál, jedna z dominantních postav kultury naší doby. Chvástá se, předvádí, někdy působí zlověstně a neustále fascinuje.

Cesta pravého muže

Cesta pravého muže vás zavede do srdce současné mužské zkušenosti. David Deida se zde s pronikavou upřímností a ojedinělým vhledem do nejhlubších mužských tužeb zabývá nejdůležitějšími aspekty života mužů – kariérou a rodinou počínaje a ženami, intimitou, láskou a duchovním růstem konče. Nabízí vám praktickou příručku jak žít.

1001 Komiksů, které musíte přečíst, než zemřete

Kniha 1001 komiksů,které musíte přečíst, než zemřete je poutavou poctou dlouhé historii prudce se rozvíjejícího média, které si získává stále větší popularitu. Mezinárodní tým odborníků sestavil publikaci, která vás křížem krážem provede po světě komiksu a jeho ikonických hrdinů, od Ferdy Mravence a Batmana po Persepolis a Aloise Nebela.

Muriel a Andělé (dostupné pouze v knihkupectvích)

Album Muriel a andělé je bezpochyby nejdůležitějším komiksem české historie. Nikdy předtím ani potom zde nevzniklo dílo, které by bylo svou progresivitou, ambiciózností a výtvarnou kvalitou zcela srovnatelné s tím nejzajímavějším, co se právě dělo v komiksově vyspělých zemích.

Fifty Shades: trilogie

Když se studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty. Christian je pohledný, chytrý a… tajemný. Naivní a nevinná Anastasia si začíná uvědomovat, že přes jeho skrývaná tajemství jím začíná být úplně posedlá. Ale ani Christian není vůči její kráse, šarmu a charakteru imunní a připouští, že on po ní také touží – ovšem za vlastních, specifických podmínek.

Pirtičky

Pirtički, výběr toho nejlepšího! Co přesně je hra Pirtički? Zábavná improvizační společenská hra, kde nikdo dopředu netuší, v jaké roli se ocitne a jakou postavu či věc bude ztvárňovat. Hra nehledá ani vítěze ani poražené. Cílem hry je navzájem se pobavit. Právě spontánnost a improvizace dělá z každé hry jedinečnou událost, která se nedá dopředu nacvičit, ani zopakovat. Je to kouzlo okamžiku.

Lásko kde jsi?

Lásko, kde jsi? je knížka inspirovaná skutečnými příběhy o nevydařených schůzkách a přešlapech ve vztazích. Je věnovaná všem, kteří vědí, jak ošemetné (a někdy i absurdní) může hledání lásky být.

Mezi mužem a ženami

Jak milují muži? Jinak než ženy! Cit muže zažehne vizuální podnět během mžiku, ale láskou se dá nazvat leda v románu. Ta se dostavuje plnou silou až o poznání později. Muži vnímají ženy osobitým stylem charakteristickým přímou vášní bez zbytečných oklik. Sada obsahuje knihu Mezi mužem a ženami a polštářek Kamasutra.

Padesát odstínů vášně

Zatoužili jste po přečtení trilogie Fifty Shades po podobném vzrušení? Napadlo vás vyzkoušet, co si v knize Christian a Ana tolik užívají i ve své vlastní ložnici? Není nic snazšího… Náš průvodce po světě netradičních erotických hrátek vám zodpoví všechny otázky, na které jste se báli zeptat. Tipy, triky a návody doplňují scénáře pro inspiraci ve stylu erotických povídek, které navnadí i stydlivější čtenáře.

Kamapoker

Kamapoker – hazard plný vášně! Vhodné pouze pro osoby starší 18 let! Oproti normální hře poker vám Kamapoker nenabízí možnost vyhrát velké množství peněz, ale vzrušující erotické okamžiky plné vášně.

Koupelnové hrátky

30 vzrušujících erotických her pro partnery. Cílem je splnit úkoly, které se odehrávají ve voňavé koupeli. Zažijte nevšední chvíle ve vaně nebo vířivce s touto erotickou hrou, která vás nažhaví, rozvášní a probudí ve vás smyslnost. Atmosféru vám navodí sůl do koupele s vůní skořice a akátu, která působí jako afrodiziakum. Začněte s předehrou, pokračujte vášnivými hrami a koupel završte smyslností. Karty jsou rozdělené do třech kategorií a záleží jen na vás, jestli budete mít chuť na předehru, smyslnost nebo vášeň.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *