Navrh bez nazvu 19

Představujeme Monopoly Naruto! Které další speciální edice si zamilujete?

Málokterá desková hra s sebou nese tak vyostřené emoce jako Monopoly! Přivést své přátele či rodinu k bankrotu a sledovat, jak se s čím dál větším zoufalstvím vracejí na vaše nejvýnosnější políčko, je totiž zdrojem čiré zlomyslné radosti… K nám teď dorazila nejnovější edice, která je k dostání pouze v Luxoru: Monopoly Naruto! Jaké další speciální edice oblíbené deskové hry nás baví?

Monopoly Naruto
Příběh chlapce, ve kterém třímá moc devítiocasé lišky, zná každý milovník anime. V jeho Monopoly provedení můžete hrát za svou oblíbenou postavu, naverbovat ty nejsilnější ninji a stát se nezničitelným shinobi! České vydání je k dostání exkluzivně v Luxoru.

Unboxing Monopoly Naruto

Monopoly Přátelé
Cítíte se být spíš vtipálkem Chandlerem, ztřeštěnou Phoebe, nebo puntičkářskou Monicou? Staňte se nejoblíbenější postavou z ústřední šestice, navštivte byt s fialovými dveřmi i kavárnu Central Perk a vraťte se k nezapomenutelným momentům kultovního seriálu.

Monopoly Cheaters Edition
Kolikrát už se vám stalo, že je spoluhráč, jehož pokladna se povážlivě plní, obviněn z podvádění? V Cheaters Edition je ohýbání pravidel nejen dovoleno, ale dokonce podporováno! Ale pozor, pokud se vám lest nezdaří, následkům se nevyhnete…

Monopoly Dragon Ball
Kamehame-HAAA! Postavte si svůj tým snů z nejmocnějších válečníků vesmíru v edici s motivem mangy Dragon Ball v angličtině. Bude se vám víc hodit Goku, Vegeta, nebo třeba Piccolo? 

Monopoly Houbaření
Najděte si svůj hřibový hájek, sbírejte ryzce, smrže i žampiony nebo třeba lesní plody, hlavně se ale neopovažujte houbařit v přírodní rezervaci! Jsme národem houbařů, pravidla už tedy nejspíš znáte: Vyplatí se přijít první a vjet autem až do lesa, to se zkrátka nesluší…

Monopoly Česko je krásné
Česká republika má spousty slavných rodáků a ještě o něco více nádherných míst, která stojí za navštívení. Staňte se hrdým majitelem Vyšehradu, Mumlavského vodopádu nebo Ještědu a nechte zaplatit každého, kdo vaši pamětihodnost či přírodní útvar přijede navštívit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *