Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

Sára Saudková a Miloš Čermák – křest knižní novinky Špína za nehty

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Ve středu 12. června v 17 hodin pokřtíme v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí knihu Sáry Saudkové a Miloše Čermáka Špína za nehty. Kniha strhujícím způsobem vypráví milostný kriminální příběh a vy se máte na co těšit!

Na kafi s Josefem Dvořákem – kniha Petra Matějčka a Josefa Dvořáka

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Josefa Dvořáka zná televizních obrazovek asi úplně každý z nás. Knihu, která vznikla v rozhovorech s divadelním i filmovým hercem a komikem Josefem Dvořákem, pokřtíme v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí ve čtvrtek 20. června v 15 hodin.Těšit se můžete na Janu Paulovou, Vladimíra Remka, Karla Lopraise a další zajímavé hosty!

Autoři sobě – autorské čtení mladých českých spisovatelů

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

V sobotu 22. června ve 14 hodin odpoledne přivítáme v Paláci knih Luxor skupinu začínajících spisovatelů zvanou Autoři sobě, iniciativu podporující nové české a slovenské autory. Sami o sobě říkají, že usilovně bojují s větrnými mlýny českého knižního trhu a společně sdílí lásku ke psaní. Těšit se můžete na sérii autorských čtení, doprovodné programy i autogramiádu.

Danielle Marchantová – Pauza

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Pauza je kniha úspěšné koučky Danielle Marchantové o tom, že svých cílů můžeme dosáhnout a svým ambicím dostát i tehdy, pokud si někdy dovolíme pauzu. Knihu, která vám ukáže, že postavit sami sebe a své pocity na první místo je úplně v pořádku, pokřtíme v Paláci knih Luxor v pondělí 24. června od 17 hodin. Kmotrou knihy bude Simona Stašová. Těšit se můžete také na herečku Ivanu Jirešovou a moderátora Vladimíra Kroce.

PALLADIUM: Nemůžeš? Přidej! Český olympijský výbor 120 let

Knihkupectví Palladium NC Palladium, Praha 1, Česká republika

Reprezentativní publikace z pera Michala Osoby vychází k výročí založení 120 let Českého olympijského výboru. Knihu, která připomíná největší úspěchy československého a českého sportu, pokřtíme ve středu 26. června od 17:30 v kavárně knihkupectví Luxor v NC Palladium. Těšit se můžete na slavnostní atmosféru a sportovní hvězdy! Účast přislíbili hokejový brankář Dominik Hašek, olympijský vítěz z roku 1998, a skikrosař Tomáš Kraus, olympionik, dvojnásobný mistr světa.

Křest knihy Vesmír ve sprše od Petry Suché

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Knihu Vesmír ve sprše plnou hořkosladkých příběhů o tématech, která už ve svém životě poznala nejedna žena, pokřtíme v Paláci knih Luxor ve středu 26. června v 17:30 hodin. Kmotrou knižní novinky od debutující autorky Petry Suché bude herečka Vanda Hybnerová. Nenechte si ujít tento okamžik a přijďte za námi do Luxoru!

Čas oligarchů, jejich sluhů a nepřátel – Beseda a autogramiáda ke knize Ondřeje Závodského

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Kde se zájmy oligarchů střetávají s principy demokracie? Jak tato bojiště odhalit a uhájit na nich principy občanské společnosti? Jak se na Ministerstvu financí pracuje pod Andrejem Babišem? S právníkem a členem Nadačního fondu proti korupci Ondřejem Závodským, filosofem, pedagogem FF UK a aktivistou Václavem Němcem a redaktorkou a analytičkou Janou Klímovou nejen o nových hrozbách české demokracie! Besedu uvedeme v Paláci knih Luxor v úterý 9. července od 17 hodin.

Page café CHODOV: Jakub Kohák – beseda a autogramiáda ke knize Kůly v plotě

Knihkupectví Chodov Centrum Chodov, Praha 4, Česká republika

S Jakubem Kohákem na kávu a kousek řeči? Tématem bude nejen nová kniha fejetonových sloupků nazvaná Kůly v plotě, ale i život vůbec. Tak přijďte v úterý 30. července v 17 hodin do Page café v Centru Chodov a nenechte si ujít besedu a autogramiádu oblíbeného moderátora, baviče, reklamního režiséra i kreativce!

Letní čtení 1+1

Chystáte se na dovolenou a nechcete vláčet kufr plný těžkých knih! Žádný problém, máme pro vás řešení… Nakupte si knižní pecky na celé léto v paperbacku, navíc za skvělou cenu!

Poslední deník Květy Fialové – křest knihy Josefa Kubáníka

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1, Česká republika

Knihu věnovanou výrazné herečce a osobnosti Květě Fialové pokřtíme v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v pondělí 2. září od 17 hodin. Kmotry knihy budou nadaný herec a hudebník Ondřej Brzobohatý a Zuzana Hášová, dcera Květy Fialové. Nenechte si ujít příležitost zavzpomínat na krásnou, šarmantní a hluboce smýšlející dámu a přijďte za námi do Luxoru!

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.