Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Daniela Kovářová – Matkovražedkyně

10. 6. 2020 17:00 18:00

1200 x 628 Bannery Matkovrazedkyne

Advokátka a bývalá ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová vydává lehce ironický román o zločinu spáchaném v kruhu rodinném – mrtvá matka a tři dcery, z nichž každá měla dobrý motiv i příležitost. Podaří se ožehavý případ rozplést? Už patnáctou knihu Daniely Kovářové, která nese příznačný název Matkovražedkyně, pokřtí v Paláci knih Luxor Michaela Dolinová a Josef Maršálek.

Napínavý román o zločinu psaný s humorem a lehkostí. Mrtvá matka a tři dcery, z nichž každá měla dobrý motiv i příležitost. Napjatý vztah matek a dcer se opakuje v mnoha rodinách a v každé generaci. Proč a jak zemřela teta Meluzína a která z dcer jí k tomu dopomohla? Policie o rodinné zkazky nemá zájem, a tak se pátrání na vlastní pěst ujímá rodinná přítelkyně. Rozplétá přitom stará tajemství obou rodin – té s mrtvou matkou, ale i své. Tajemství, které možná mělo zůstat utajeno. Šestnáctá lehce ironická kniha advokátky, spisovatelky a bývalé ministryně spravedlnosti, v níž se najde většina matek a dcer.

Palác knih Luxor

Václavské náměstí 820/41
Praha 1, 11000 Česká republika
+ Google Mapa
296 110 372

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.