Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Barbara Nesvadbová – autogramiáda

26. 5. 2020 17:00 18:00

1200x628 px v2

Barbara Nesvadbová vydává nový román! Knižní novinka z pera oblíbené spisovatelky a inspirativní ženy nese název Iluze a vypráví o nesobecké síle lásky i často neúspěšném odhodlání nevstoupit podruhé do stejné řeky. V Paláci knih Luxor proběhne u příležitosti vydání knihy autogramiáda! Budeme se na vás těšit!

Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami. A pak jednoho dne potřebují právníka… Martin se Karle stane nejprve záchranným kruhem, jenomže brzy mezi nimi zahoří divoký plamen spalující vášně a nic už pak nejde vzít zpátky. Nová kniha bestselleristky Barbary Nesvadbové vypráví o nesobecké síle lásky, odhodlání nevstupovat dvakrát do téže řeky a iluzích, které si opakujeme, když do té řeky následně vstupujeme.

Všechny návštěvníky autogramiády prosíme o dodržování bezpečnostních opatření předepsaných Vládou ČR. Děkujeme!

Podrobnosti

Datum:
26. 5. 2020
Čas:
17:00 – 18:00

Palác knih Luxor

Václavské náměstí 820/41
Praha 1, 11000 Česká republika
+ Google Mapa
296 110 372

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.