Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

DĚČÍN: Jitka Ludvíková – autorské čtení a autogramiáda

Knihkupectví Luxor Děčín Tržní 1069/32, Děčín

Jitka Ludvíková, původně právnička, pravidelně utíkala od nudného psaní smluv a přípisů k psaní povídek. Dnes je autorkou řady populárních knížek pro děti i dospělé. V Luxoru vám představí svoji nejnovější knihu Dotek vraha. Chybět nebude ani autorské čtení a autogramiáda!

Alena Mornštajnová – beseda a autogramiáda

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Knihy Aleny Mornštajnové se těší obrovské oblibě čtenářů a sbírají nejen množství nadšených ohlasů, ale také knižní ceny! Autorčin poslední román s názvem Tiché roky získal cenu Kniha roku 2019 v kategorii Společenský román a zároveň se stal absolutním vítězem prvního ročníku této čtenářské ceny! Také máte Slepou mapu, Hotýlek, Hanu i Tiché roky vyrovnané v knihovničce? Přijďte za námi do Luxoru na besedu s Alenou Mornštajnovou! Budeme si povídat o knihách, psaní i silných příbězích!

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.