Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

PALLADIUM: Anna Lukešová – Rozčesejme Česko

Knihkupectví Palladium NC Palladium, Praha 1

Knížka Anny Lukešové Rozčesejme Česko je plná tipů a fotonávodů na rozmanité účesy pro školkou a školou povinné. Knihu v Luxoru pokřtí Michal Lukeš, generální ředitel Národního muzea, a slovem provede moderátor Vlasta Korec. Těšit se můžete na skvělé hosty a nevšední událost! Účast přislíbili Bára Nesvadbová, Štěpánka Duchková, Elin Špidlová, Kateřina Cajthamlová, Adéla Gondíková, Pavlína Wolfová, Roman Pech a další!

Ondřej Neff – 3 kroky do tmy

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Ondřej Neff, významný český novinář a autor řady úspěšných sci-fi knih, stojí za čtvrtou povídkou Backend Stories. Příběh 3 kroky do tmy přináší fascinující pohled na budoucnost umělé inteligence a mobility. Přijďte do Luxoru na besedu s Ondřejem Neffem a nechte si novou povídku 3 kroky do tmy podepsat! Díky našemu Youboxu si navíc odnesete fotografii s originálním sci-fi fotopozadím na památku!

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.