Views Navigation

Navigace pro zobrazení Akce

Dnes

SMÍCHOV: Lenka Jakešová, Dagmar Medzvecová – Kamarádi na výletě

Knihkupectví Nový Smíchov OC Nový Smíchov, Praha 5

Hravá knížka pro děti Kamarádi na výletě vypráví o veselých dobrodružstvích, která potkávají partu zvířátek. Příběhy doprovází krásné ilustrace a nechybí ani krátké písničky. Knihu vám v Luxoru představí její autorka Lenka Jakešová. Kmotrami knížky budou Dáda Patrasová a herečka Jana Molitorisová.

Jan Svěrák – Bohemia

Palác knih Luxor Václavské náměstí 820/41, Praha 1

Jan Svěrák pokřtí v Luxoru svůj nový román Bohemia! Úspěšný český režisér a scenárista natočil doposud devět hraných filmů (mezi jinými Obecná škola, Kolja či Vratné lahve). Román nesoucí název Bohemia je pak jeho první knihou pro dospělé čtenáře. Do jaké míry čerpá v příběhu z vlastních zkušeností? I na to se Jana Svěráka můžete zeptat při besedě v Luxoru. Kmotrem knihy bude herec Kryštof Hádek.

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.