Teribear hýbe Prahou

TERIBEAR, medvěd hrdina, je symbolem Nadace Terezy Maxové. Projekt vznikl v roce 2009. Reaguje na stále se zvyšující počet dětí v ústavní péči. Věděli jste, že Česká Republika drží smutné prvenství v počtu dětí vyrůstajících mimo vlastní rodinu? TERIBEAR se snaží o jejich návrat do normálních rodin a pomáhá maminkám v nouzi.

Rádi byste se zapojili? Zúčastněte se charitativně-sportovní akce TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima den s medvědem. Koná se 3.-12. září v parku na Letné. Jedná se o non-stop charitativní happening, kterého se může zúčastnit úplně každý.

Je to jednoduché. Na Letné bude připravena běžěcká trasa o délce 1,32 kilometrů. Za každý kilometr, který urazíte, věnují partneři akce 10 Kč na konkrétní příběh, který si sami vyberete. Příběhů je celkem jedenáct, deset z nich reprezentuje jednotlivé osudy, jedenáctý je bez preference.

Zúčastnit se může kdokoliv bez omezení věku či fyzické kondice. Trasu můžete uběhnout či absolvovat pomalým, vycházkovým tempem a to kolikrát chcete, na happening se tedy můžete v průběhu konání několikrát vrátit. Čím více ujdete či uběhnete, tím více pomůžete.

„Chceme uspořádat akci, která splňuje naši představu o pomoci s přidanou hodnotou. Věříme, že se najde mnoho těch, kteří přijdou aby udělali něco pro druhé a zároveň i pro sebe,“ vysvětluje ředitelka nadace Terezie Sverdlinová.

Pokud se chcete zúčastnit, je nutné zakoupit čip, který stojí 100 Kč a seženete ho na na stránkách www.teribear.cz či v místě konání akce. Připravte se, vybíháme ve čtvrtek, 3.9. ve 14 hodin.

Pokud byste se na akci nemohli dostavit ale přesto chtěli pomoci, zastavte se v knihkupectví Neoluxor. Jsme jediná kamenná prodejna, kde se dají sehnat předměty z kolekce Teribear, jejichž zakoupením pomůžete dětem v ústavní péči k návratu domů. 

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *