Romány ze života

Nakladatelství Domino svou edicí nabádá ženy k tomu, aby se nebály sáhnout po románech o mezilidských vztazích, partnerských vztazích, o dětech a každodenním životě. Čtenářkám se tak může do rukou dostat příběh o ženě, která se na chvíli rozhodla utéct z manželství, aby si odpočinula od manžela i dospělých dětí a rozhodla se, co dělat v životě dál.

Mohou se vžít do hrdinky, co začíná objevovat kouzlo internetu i vážnosti online konverzace se zdánlivě cizím člověkem. Řešit obyčejné i neobyčejné otázky života, mateřství, manželství a budoucnosti. Jednou s překvapivým, podruhé s rozumným ukončením.

Knižní edice se rozjela v roce 2012, a to knihou Tess Stimson – Manželka, která utekla. V září edice oslavila roční výročí a přišla hned se třemi dalšími romány – Kam patříme, Co je tvoje, je i moje a na začátku listopadu s knihou Život té druhé. Mezi další vynikající tituly z edice patří i Stalo se včera v noci, Hra na lež a Na čem záleží. Knihy mají u čtenářek pozitivní ohlas, což dává nakladatelství Domino možnost vybírat zajímavější a zajímavější tituly do dalšího roku. V současné chvíli mají vyhlídnuté hned dva pěkné tituly, z čehož jednomu přezdívají „anti-Bridget“.

O své ediční řadě se před nedávnem rozvykládala samotná majitelka nakladatelství, Karin Lednická ve Studiu 6 Víkend.

Knihy z edice jsou skvělým vánočním dárkem pro vaše partnerky, kamarádky nebo maminky. Podívejte se na celou nabídku a vyberte si. Pod stromečkem s žádnou z nich chybu neuděláte.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *