Fifty Shades Darker – Padesát odstínů temnoty

O knize

Na konci prvního dílu to vypadalo, že ze vztahu mezi Anastacií a Christianem nic nezbylo. Zdálo se, že poté, co ho opustila, půjde Anastacia dál vlastním životem.

Místo toho cítí osaměle a touží právě po takovém muži, jako byl Christian Grey. Ani jemu není lhostejné, že už nemá Anastacii po ruce jako svou hračku. Od rozchodu uplyne jen pár dní, než to Christian nevydrží a ozve se Anastacii. Padesát odstínů temnoty může začít.

Ve Fifty Shades Darker – Padesát odstínů temnoty se dozvíme více o pozadí Christianových sadomasochistických tužeb i to, proč nedokáže vystát doteky mimo vymezený prostor. Na rozdíl od první části zde má na šesti stech stranách příběhu větší slovo romantika, ale dočkáme se i všech nemravností, které čtenářky tak milovaly ve Fifty Shades of Grey – Padesát odstínů šedi.

Malá ochutnávka z knihy

Nechte se nalákat, máme pro vás krátkou ukázku:

Open publication – Free publishingMore kniha

Exkluzivní večerní předprodej a čtecí maraton

Do Fifty Shades Darker – Padesát odstínů temnoty jste se mohli začíst už v noci 23. ledna – dříve, než všichni ostatní! Ve 21 hod jsme otevřeli Palác knih Luxor (Václavské nám. 41, Praha) a zahájili exkluzivní předprodej

Během večerního předprodeje navíc probíhal čtecí maraton z knihy, který zahájil generální ředitel nakladatelského domu Albatros media a.s. Václav Kadlec a herečka Petra Horváthová.

O autorce

E L James je literární pseudonym Eriky Mitchellové Leonardové, televizní produkční a manželky scénáristy Nialla Leonarda, která od dětství toužila napsat šokující knihu. Žije v Londýně s manželem a dvěma dospívajícími syny. Jejich dům ani vzdáleně nepřipomíná ten z románu a červenou mučírnu byste v něm hledali marně. Fifty Shades of Grey byla původně napsala jako fanfiction (fanouškovské navazující dílo) ságy Stmívání.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *