Comic-Con: konečně komiksy

Amazing Spiderman 2

Restart Spidermana se evidentně vydařil, protože kromě druhého dílu se nejspíš dočkáme i toho třetího. Panel pavoučího muže byl jeden z těch originálnějších už jenom proto, že si s ním fanoušci mohli popovídat přímo. Kromě toho to Spiderman málem na svůj vlastní panel nestihl kvůli ochrance… alespoň to ukazuje krátké intro na začátku panelu. Druhého dílu se dočkáme v dubnu 2014.

Avengers: Age of Ultron

Největší filmoví hrdinové MARVELu se sešli v obrovském blockbusteru, aby nakopali zadky, předky i boky emzákům, kteří si chtěli zotročit náš svět. Trošku pobourali Manhattan a stihli zavařit i Lokimu. Hlavně vydělali hodně, hodně peněz. A tak si to studio chce zopakovat. Druhý díl by měl do zahraničních kin dorazit v létě 2015 a náš oblíbený tým by se měl rozrůst o další postavy – Quciksilvera, Visiona, Ant-Mana a samozřejmě záporáka automatona Ultrona. Natáčení by mělo začít v Londýně na začátku roku 2014. Režisér Joss Whedon se ovšem v rozhovoru zmínil, že mají v úmyslu vytvořit vlastní verzi původní předlohy příběhu.

Captain America 2: The Winter Soldier

Nabušený a probuzený kapitán Amerika se musí naučit žít v moderním světě. Ocitáme se v době po prvních Avengers a na scéně se ukáže nebezpečný zabiják zvaný Zimní voják, který je nebezpečnější, než se na první pohled zdá. A tak ho bude muset náš hrdina zlikvidovat za pomoci Black Widow, kterou známe už z Iron Mana. Filmovou premiéru si odbudeme v dubnu 2014.

Guardians of the Galaxy

Strážci Galaxie jsou jednou z nejvyhlíženějších komiksových adaptací poslední doby. Okolo obsazení se toho namluvilo, napsalo i natoužilo hodně. Na panelu byli představeni všichni herci a ukázán nějaký ten záběr z filmu, kde jsou hlavní hrdinové přijímáni do vězení J. C. Reillym. Strážců se dočkáme v létě 2014.

Kick-Ass 2

První filmová adaptace drsňáckého komiksu ukázala, že hrdiny můžete být, i když žádné zvláštní schopnosti nemáte. Kromě neuvěřitelně nadupaného soundtracku, pořádných nakládaček, krve a hromady vystřílených kulek, ve fanoušcích zanechala touhu po pokračování. Po třech letech je konečně tady! Druhý díl tak do kin přijde v srpnu 2013 a opět přinese pořádnou akci.

Panel:


Trailer:

Superman vs. Batman

Největší komiksovou novinkou se ukázal crossover mezi Supermanem a Batmanem. Říkáte si, co je to za bláznovství? Inu, právě tahle novinka po Comic-Conu hýbe nerdovským světem nejvíc. Muž z oceli totiž ukázal, že restart Batmana nebyl jediným filmem z konkurenční komiksové stáje DC Comics, který se dokáže téměř vyrovnat filmovému monopolu Marvelu. A proč toho nevyužít, že? Máme tu crossover, aneb Superman a Batman v jednom filmu. A už v roce 2015. Fanoušci se tak můžou těšit nejen na druhý díl o Clarku Kentovi, ale také na nového Bruce Waynea, který Clarkovi pořádně zavaří. Tedy, Kal Elovi. DC Comics začíná pomalu, ale jistě, budovat svou protiváhu Avengers. V příštích letech se tak můžeme dočkat Justice League.

X-Men: Days of Future Past

Kdo už viděl posledního filmového Wolverine, ví, že naši X-Meni mají jistý problém… a proto se budou muset vrátit do minulosti, aby zachránili svou budoucnost. Zamotané? Možná. Každopádně každý fanoušek X-Menovského universa netrpělivě očekává, co se v druhém díle původní trilogie vlastně stane. Wolverine něco málo prozradil o natáčení svého filmu, a pak mezi řečí zmínil, že by rád představil také jeden indie film, který ještě stihl natočit… a na panel přišlo více jak 15 lidí z Days of Future Past. Nových X-Menů bychom se měli dočkat na jaře 2014.

Panel Wolverine:


Panel Days of Future Past:


Autorka: Petra Sýkorová (Syki)

Zdroj obrázků: Collider.com

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *