ef0ddb5c

Velká soutěž s Malým princem

Malý princ a jeho velké myšlenky. Ty si našly od roku 1943, kdy je stvořil francouzský spisovatel Antoine de Saint-Exupéry, cestu do mnoha srdcí lidí po celém světě. Pokud i do toho vašeho, je tahle soutěž právě pro vás!

Podělte se s námi o to, co pro vás Malý princ znamená. Ať už milujete knížku, sbíráte věci s motivem Malého prince, usínáte s liškou, pečujete o růži nebo víte, že co je důležité, je očím neviditelné.

Vyfoťte a podělte se s námi o fotku na téma Malý princ. Fantazii se meze nekladou, právě naopak. Čím větší máte, tím spíše můžete vyhrát jeden z báječných balíčků s Malým princem. Těšit se můžete třeba na plátěné tašky, kalendáře, týdenní diáře, notesy nebo záložky z nakladatelství Presco Group.

PRAVIDLA VELKÉ SOUTĚŽE S MALÝM PRINCEM

Vyfoťte fotku na téma Malý princ. A vyberte si, kde chcete soutěžit.

a) Mail. Pošlete vaši fotografii na email [email protected] s předmětem emailu Malý princ. Vaši fotografii následně zařadíme do soutěžního alba, které bude zveřejněno na Facebooku Neoluxoru.

b) Facebook. Fotografii zveřejněte na svojí facebookové stránce a označte ji #malyprinc a @neoluxorcz. Vaši fotografii následně zařadíme do soutěžního alba, které bude zveřejněno na Facebooku Neoluxoru.

c) Instagram. Fotografii zveřejněte na svém Instagramu a označte #malyprinc, #velkasoutezsmalymprincem, #knihyzluxoru a @neoluxorcz.

První místo na Facebooku vyhrává fotka s největším počtem označení „like“.

Aby měl šanci na výhru každý, vybírá sedm dalších výherců (čtyři z Facebooku a tři z Instagramu) nezávislá porota. Nezáleží proto na počtu „lajků“, ale na tom, kolik fantazie do fotky vložíte.

Soutěž probíhá od 6. 11. 2017 – 30. 11. 2017.

Podrobná pravidla soutěže naleznete zde.

Hodně štěstí a nezapomeňte, že správně vidíme jenom srdcem.

Těšíme se na všechny fotky,

vaše #luxorcrew!

Výherci:

  • Jitka Drahokoupilová
  • Karolína Ondráčková
  • Zuzana Kučerová
  • Klára Nováková
  • Lenka Schieszelová
  • Lucie Vaninová
  • Marina Jonášová
  • Tereza Zemjanová

Fotografie všech výherců naleznete v galerii na konci článku.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *