Sylvia Day: Obnažená

V době, kdy je svět zahlcen video pornem, které je svou vizualitou zaměřené převážně na mužskou část populace, bylo jen otázkou času, kdy knižní trh začne ukájet i touhy žen. Z Ameriky k nám přichází přívalová vlna vášnivě erotických knih.

Obnažená není jen erotický román, ale romantiky, jak ji známe z červené knihovny, v ní příliš nenajdete. Klíčová je v této knize vášeň. Za nespoutaný sex autorka ukryla i děsivou minulost, traumata z dětství a další nepříjemnosti. Klíčové je, jak se hlavní postavy – Eva a Gideon – s démony minulosti poperou a zda je překonají.

Velice atraktivní je i prostředí knihy. Gideon je velmi atraktivní muž, který zároveň patří mezi nejbohatší muže světa. Je ředitelem CrossIndustries se sídlem v budově Crossfirena Manhattanu. Eva pochází ze zámožné rodiny a penízejí rozhodně nechybí, avšak do New Yorku se přijela osamostatnit. Firma, do které Eva v New Yorku nastoupí, získá zakázku právě od CrossIndustries. A tak se poprvé setká s Gideonem Crossem, mocným mužem, který si jde tvrdě za svým.

Kniha je naplněná luxusem, nechybí v ní krásné šaty, drahé jídlo, luxusní auta, šperky, vodka a samozřejmě sex. Obnažená má tak žhavou atmosféru a je tak nestydatě popisná, že by vzrušila i leckterého muže. Pro Sylvii Day totiž neexistuje žádné tabu.

O autorce

Sylvia Day je v současné době jedna z nejprodávanějších spisovatelek v Americe. Pochází z Los Angeles a má za sebou řadu velice zajímavým profesí, například pracovala jako překladatelka a tlumočnice pro rozvědku americké armády. Není však jen autorkou „hanbatých příběhů“, proslavila se i díky tvorbě historických románů nebo literatury faktu.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *