Se šarmem Pařížanky

Ines de la Fressange je slavnou módní ikonou. Mezi francouzskými modelkami byla jedna z prvních, která dosáhla světového věhlasu. Jako modelka působila v osmdesátých letech: byla označována za múzu guru módního průmyslu Karla Lagerfelda.  Na molo se vrátila před čtyřmi lety – ve více než padesáti letech.

Se šarmem Pařížanky ukazuje dámám, jak dosáhnout elegance francouzského stylu. A rozhodně se to netýká jen módy. Ines de la Fressange píše o svých oblíbených obchodech, kavárnách a restauracích. Píše o oblíbených pekárnách, vinárnách a parcích – tedy o všech místech, kde můžete poznat onen proslavený savoir vivre – tedy jejich umění žít. Poznáváte Paříž pohledem dámy, která umění užívat si života dovedla snad k dokonalosti.

Kniha ale od svých čtenářek nevyžaduje, aby se sebraly a okamžitě odjely do Paříže a tam utrácely své těžce vydělané peníze. Dá se brát také jako inspirační zdroj, který může dámě přinést více šarmu, než si mohla myslet.  Poučen bude ale i muž – vždyť elegance není jen dámskou záležitostí. Můžete se naučit rozmazlovat se a dopřávat si radosti života.

Jak řekla kmotra této knihy Chantal Poullain na křtu v našem Paláci knih Luxor – šarm není jen o tom, jak vypadáte, ale také o tom, jak se cítíte. Se šarmem Pařížanky vás to může naučit a snadno z vás udělá působivou femme fatale.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *