Někdy je lepší do toho jít po hlavě

London se momentálně snaží přijít na to, co by měla po ukončení vysokoškolského studia vlastně dělat dál. Vezme tedy dočasně práci v místním oblíbeném baru, kde tráví večery, zatímco přes den vyráží se svým prknem zdolávat vlny. Pak jí ovšem rutinu všedních dní nabourá jeden velice přitažlivý kluk, který je odhodlaný získat si její pozornost. Od té chvíle se její život vydá jiným směrem a London se musí rozhodnout, jestli jí tenhle risk za to opravdu stojí.

Luke si zvykl na svůj bouřlivý styl života, kdy se mu v posteli střídá jedna holka za druhou. Tváře a jména mu už splývají, telefon neustálé pípá příchozími zprávami. Prostě si užívá, co to jen jde. Až do chvíle, kdy mu v baru u Freda padne do oka jedna prostořeká a přitažlivá barmanka. Nechce jí jen dostat do postele, chce s ní trávit i volný čas. A to ho docela děsí. Poslední vážný vztah měl před několika lety a neskončilo to moc dobře. Opravdu je připravený zkusit se na někoho zase vázat? Ale co když ho nakonec nebude chtít ona? Mají společně vůbec nějakou šanci na budoucnost?

Autorské duo Christina Lauren je v našich končinách už poměrně známé. Své čtenáře si dámy získaly už Božským bastardem a od té chvíle vydávají jednu knihu za druhou. Všechny mají podobné prvky – dva sympatické hlavní hrdiny, bouřlivou zápletku, dechberoucí romanci a nějaký ten vtípek. Tenhle mix jim stále vychází a čtenáře pořád baví.

Vášnivý lhář je sice oproti svým starším knižním bráškům o chloupek pomalejší a k hlavním hrdinům si člověk hledá cestu delší dobu, ale i tak je to přesně ten typ romance na lenivé odpoledne. Čte se rychle, děj ubíhá svižně, dokonce se objeví naše oblíbené staré známé tváře z obou knižních sérií.

Konec to má sice předvídatelný, ale myslím si, že to rozhodně ničemu neškodí. Právě takového knihy hezky okoření život. Takže pokud jste ještě od autorek nic nečetli, běžte do toho.

Hodnocení: 80 %

Autorka: Petra Sýkorová

Soutěž (ukončena)

Vyhrajte jeden z pěti výtisků knihy Vášnivý lhář. Odpovězte do 12. února 2017 na naše otázky a zapojte se do soutěže. Úplná pravidla soutěže Nezobrazuje-li se vám formulář správně, vyplňte ho zde.  

Výherci:

  • Květa Křivohlávková
  • Petr Machač
  • Zdeněk Sirůček
  • Hana Švarcbachová
  • Valerie Zozulyčová
Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *