Knížkoalbum

S knížkou Já a moje rodina si snadno vytvoří rodinné album plné vzpomínek, které jí jednou bude sentimentálním průvodcem na cestě neustále ubíhajícím časem, jež nelze zastavit. Věřím, že časem se toto „knížkoalbum“ stane jedním z nejcennějších pokladů, které bude moje dcera mít. Dnes se vše uchovává elektronicky, ale ruku na srdce – kdo pečlivě archivuje a dokáže se v přehršli fotografií orientovat a jednou se k nim třeba i vrátit?

Díky tomuto rodinnému památníčku dcera pečlivě zapisuje, vystřihuje, lepí fotografie, hodně si u toho povídáme, trávíme spolu čas. Líbí se mi, jak moje malá slečna zajímá o rodinné kořeny. Do knížky lze nalepovat obrázky a fotografie, kreslit, zapisovat i zaznamenávat všechno o sobě, své rodině i přátelích, snech a plánech. I když je každá stránka určená někomu či něčemu jinému, zbývá dost prostoru pro vlastní kreativitu a fantazii.

Tohle není knížka na pár večerů, ale na několik týdnů a možná i měsíců. Uvidíte, jak zprvu ostýchavě začne vaše holčička vyplňovat prázdné stránky a postupem času začne nabývat na jistotě a půjde jí to pěkně od ruky. Je dobré znát celou svou rodinu a své kořeny, být součástí, být hrdý a pyšný na své předky a vědět, že jen díky nim jsme na světě. To naši nejbližší nás nejvíce formují a přispívají k tomu, že jsme těmi, jakými jsme. A že jsme za to moc rádi.

Hodnocení: 96 %

Autorka: Lucie Bednářová

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *