eaba62ee

Zpátky do školy s Luxorem

Základní potřebou je samozřejmě aktovka pro prvňáčky nebo batohy pro větší školáky. Kam by taky zbytek věcí dali, že? Aktovky i batohy najdete u nás v nepřeberném množství vzorů, tvarů a velikostí. Vyberou si holky i kluci podle toho, co se jim líbí. Samozřejmostí je, že tašky jsou ergonomicky tvarované, odlehčené a s anatomicky tvarovanými zády. Všechny mají na sobě reflexní prvky, aby byly děti cestou do školy i z ní v bezpečí.

Kdo má vybranou aktovku, může ji začít plnit. Také penály můžete vybírat podle chuti nebo praktičnosti. Děti mohou mít velké rozkládací penály, kam se jim vejde i několik taháků, větší studenti jistě ocení jednoduché etuje, kam všechny psací potřeby prostě nasypou a utíkají na další hodinu. A když už jsme u psacích potřeb, i zde vás můžeme uklidnit. V Luxoru si totiž přijdou na své i náročnější školáci. Najdete zde pera či propisky pro leváky i praváky, trojhranné i obyčejné pastelky či fixy, zmizíkovací pera, speciální rýsovací potřeby, lepidla a mnoho dalšího. Na leváky samozřejmě myslíme také s nůžkami a dalšími vychytávkami, které jim usnadní život.

Nudným zeleným či červeným sešitům už dávno odzvonilo! Motivů a druhů sešitů je nyní tolik, že si jeden občas ani nemůže pořádně vybrat. Proto vřele doporučujeme sešity s veselými motivy z edice Happy Spirit. Jejich sešity byly vyvinuty v úzké spolupráci se školami napříč naší republikou a plně vyhovují všem školským požadavkům na tu nejlepší kvalitu. Jsou navíc vyrobeny z jedinečného papíru, jenž splňuje nejpřísnější kritéria. Děti bude ale určitě spíš zajímat, že mohou úkoly psát do sešitů s jednorožci, plameňáky, závodním autem, pandami či peříčky na obalu. Pokud máte prvňáčky a pořídíte jim tyhle sešity, zaručeně si je poznají, i když ještě neumějí číst.

Čtení my v Luxoru přirozeně považujeme za tu nejdůležitější disciplínu. A aby se knížkám (a samozřejmě i učebnicím, když už je to nutné) neubližovalo, nabízíme i širokou škálu školních i jiných knižních přebalů. Vaše knihy v nich budou jako v bavlnce a podnikaví studenti své učebnice či skripta na konci roku jistě vhodně zpeněží.

A až nakoupíte vše potřebné, můžete dětem udělat radost ještě malou pozorností, holky možná ocení třeba veselá zrcátka do kabelky či batohu a kluci ocení třeba veselé propisky se jménem, které se jim jen tak snadno neztratí.

V Luxoru jsme na školu připravení, pojďte do toho s námi!

Luxor, v knihkupectví jako doma

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *