d9f8e767

TÝDEN V KNIHÁCH #8

Vyjde nejnovější kniha Delphine de Vigan, francouzské autorce bestsellerů, která nás nedávno navštívila v Praze. Kniha se bude jmenovat Poděkování a její vydání je plánované na září letošního roku.

Vydání nové knihy se také plánuje jihokorejské autorce Han Kang. Ta stojí za výbornými texty Vegetariánka a Kde kvete tráva, což je kniha, která se objevila mezi nominacemi na Magnesii Literu za překlad. Novinka s názvem Bílá kniha by měla vyjít v listopadu letošního roku.

A do třetice se chystá vydání knihy Rozsápat nebe od světového autora Paola Giordaniho, autora bestselleru Osamělost prvočísel. Ta by měla vyjít rovněž v září 2019.

Z nejbližších novinek určitě stojí za pozornost blížící se román Aleny Mornštajnové Tiché roky. Ten v knihkupectvích najdete už 25. dubna a bude mít velmi sofistikovanou bílou obálku. A ukázku si můžete přečíst už nyní ZDE.

A nesmíme zapomenout na pozvánku – tentokrát vás pozveme na hromadu akcí, které se odehrají v našem literárním sále Čtení tě mění na Světě knihy. Na kompletní program se můžete podívat TADY NA STRANĚ 26.

Na kterou novinku se těšíte nejvíc? Dejte nám vědět do komentářů či na sociálních sítích!

Luxor, v knihkupectví jako doma

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *