Studenti mají rádi slevy knih

Každý rok si sami studenti vybírají mezi stovkami firem v anketě ISIC Awards pro ně nejoblíbenější poskytovatele služeb a zboží, které jsou jim díky těmto slevám dostupnější a zaplatí za ně méně. A již po 2,5 roce fungování v systému byla studenty zvolena knihkupecká síť Neoluxor za rok 2007 třetím nejoblíbenějším poskytovatelem slev. Zatímco v prvním období, od září 2005 do srpna 2006, kdy se Neoluxor k systému zapojil, využili studenti nákup knih se slevou ISIC v necelých 53 tisících případech, o rok později to bylo již 131 tisíc. „Od minulého září do letošního června se v Neoluxoru uskutečnilo již 174 tisíc studentských nákupů se slevou,“ potvrzuje strmý nárůst oblíbenosti nakupování knih studenty Jiří Bílek, manažer knihkupecké sítě Neoluxor. S přibývajícími studentskými zákazníky rostou samozřejmě i objemy slev a tak se každoročně u Neoluxoru výše slevové částky zdvojnásobí. „Pro nás to znamená, že studenti si našli přímou cestu do Neoluxoru a za to jsme rádi. Studenti jsou totiž dobrými a u nás vítanými zákazníky,“ potvrzuje trend studenta jako zajímavého zákazníka Jiří Bílek. V Neoluxoru nejvíce studenti kupují učebnice angličtiny, literaturu odbornou pro rozvoj osobnosti a beletrii.

Co je ISIC karta?

ISIC neboli International Student Identity Card je nejznámějším identifikačním a slevovým systémem, který platí v 118 zemích celého světa. Díky kartám ISIC studenti dostávají slevy 1600 místech po celé republice, ale i na nespočtu míst po celém světě.

Kartu ISIC si mohou opatřit na 23 českých univerzitách za 200,- Kč jak středoškoláci, tak i studenti vyšších a vysokých škol celé republiky. Česká republika je dlouhodobě vyhodnocována v rámci ISIC jako země s největším rozšířením slevových karet a největší nabídkou studentských slev v celosvětovém měřítku.

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *