13 WEB HOMEPAGE 780 x 519

Kup jednu knihu a další 3 získej ZDARMA!

Čtyři knihy za cenu jedné? To není podzimní sen, ale naše zářijová nabídka, kterou byste rozhodně neměli minout! Než vyrazíte do školy nebo vstříc barevnému podzimu, přijďte si pro kupu knih do knihkupectví Luxor!

Po celé září najdete desítky vybraných titulů ve všech našich knihkupectvích ve speciální nabídce. Vyberete si totiž 4 knihy, z nichž zaplatíte jen tu nejdražší. Zbylé 3 dostanete od Luxoru ZDARMA.

Ve výběru najdete příjemnou směs pecek z loňského a předloňského roku, mezi nimiž nechybí takové kousky, jako je Hadrový panákLoutkářHry bez hranicReady Player OneNěkdo cizí v domě či Štěstí pro lidi. Thrillery, klasické detektivky, kuchařky, knížky pro děti, ale tradiční romány mohou obohatit vaši knihovnu.

V%20textu 1plus3

Z několika desítek titulů si určitě vybere každý. A pokud nenajdete nic pro sebe, můžete si už udělat zásobu pro své blízké – pro strýčka příhodu nebo dokonce malý základ na Vánoce. V knihkupectvích najdete knihy označené speciální samolepkou a vystavené všechny na jednom místě, abyste si mohli pohodlně vybrat.

VÝBĚR KNIH NAJDETE ZDE.

Buďte si jistí, že podzim strávíte s námi v Luxoru!

Luxor, v knihkupectví jako doma

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *