94c3de0f

TÝDEN V KNIHÁCH #6

V minulém týdnu jsme u nás pokřtili knihu Oboneta S. Ubama Sedm let v Africe a byla to úžasná akce. Nechyběl tradiční nigerijský kmenový pokřik, ani kostým, který Obonete zdědil po svém otci, nigerijském králi. Na křtu a následné besedě a autogramiádě bylo úplně plno, z čehož máme radost a těšíme se tak na další akce, kdy umožníme čtenářům setkání s jejich oblíbenými literáty.

Snad nejzajímavější akcí, která nás v blízké době čeká, je návštěva Larse Keplera. Toto autorské duo ze Švédska nás navštíví 9.dubna v Paláci knih Luxor, tak si datum nezapomeňte poznamenat do diáře, všichni jste srdečně zváni!

Autogramiáda začne v 17 hodin a bude to velké! 🙂

Přidejte se k nám na Facebooku k události, ať vám neuniknou žádné další podrobnosti!

Se začátkem dubna se nezapomeňte stavit pro čerstvé čtení na některé z našich poboček, neboť tam na vás mimo knih bude čekat také nové, v pořadí už třetí číslo knižního a kulturního magazínu Page. Těšit se v něm můžete třeba na rozhovor s Delphine de Vigan, s Michalem Vieweghem, spoustu tipů kam vyrazit za kulturou a co si v dubnu přečíst.

To není vše, co pro vás na duben chystáme. Víc ale ještě neprozradíme, však sami uvidíte 🙂 Co však můžeme slíbit je, že pro každého našeho zákazníka budeme mít nějaké potěšení.

Užívejte jara!

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *