1512c722

TÝDEN V KNIHÁCH #3

S prvním březnem se na pultech knihkupectví objevilo čerstvé číslo magazínu Page. Na obálce s krásnou Janou Strykovou, uvnitř se spoustou textů o literatuře, divadle a umění vůbec, nechybí tipy na knižní novinky a několik poutavých rozhovorů.

První březnový týden se rovněž nese v duchu několika dlouho očekávaných thrillerů, které právě vychází. Taylor Adams zaujal svou prvotinou Není úniku, nyní mu vychází kniha druhá, s názvem Na dostřel. Skvělé hodnocení si v zahraničí vysloužil i thriller Ani muk Davida Jacksona a kvalitní čtení zaručuje rovněž následnice Agathy Christie Sophie Hannah. Té právě vychází kniha Neviděli jste Melody?

Další velkou novinkou tohoto týdne je román Sok Iana Reida. Tato kniha totiž dostala v roce 2018 do finále Ceny Goodreads za nejlepší horor roku. A mrkněte na tu povedenou obálku!

Na pultech knihkupectví se v těchto dnech objevilo pokračování Stoletého staříka, tedy Stojednaletý stařík, který se vrátil, aby zachránil svět. Plánujete knihu číst? Podělte se s námi o své názory na toto pokračování na našich sociálních sítích! 🙂

A nakonec přihodíme jedno velké těšení se… Kdo četl Houbařku či Anežku, ten ví, kterou knihu si určitě nenechat ujít v červnu letošního roku. Vyjde totiž třetí román české autorky Viktorie Hanišové. Ponese název Rekonstrukce, bude pojednávat „o přitažlivosti prázdných míst, o podmanivosti pádu do temnoty“.

Už se těšíte? 🙂

Luxor, v knihkupectví jako doma

Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *