PKL Blog3

Nebalíme to. Zabalíme to!

Palác knih Luxor, největší knihkupectví ve střední Evropě, musel stejně jako mnoho dalších prodejen a obchodů zavřít svoje brány. Přesto to ale nebalíme! Knihy vám totiž zabalíme a pošleme!

PKL Blog4

Třípatrové knihkupectví Luxor na Václavském náměstí se skoro přes noc proměnilo ve výkonné logistické centrum! Z pokladen se staly balicí pulty, z prodejní plochy plocha skladová, z knihkupců a prodavačů pickeři a baliči. Možná to vypadá trochu improvizovaně, ale který e-shopový sklad se může pochlubit výkladními skříněmi, umně vystavěnými pyramidami z knih a prémiovou adresou s výhledem na Koně!

Naši kolegové ráno v půl osmé vyfasují stoh papírů s objednávkami a pak se s rouškou a nákupním košíkem vydávají nakupovat místo vás 🙂 Protože nabídka PKL, jak mezi sebou Paláci knih Luxor říkáme, je opravdu široká, jsou všude, kam se podíváte, komínky knih čekající na kompletaci. A když už dáte dohromady zásilku knížek, čeká na vás ještě sekce deskových a stolních her rozkládající se skoro přes půl patra. A dole pak celé papírnictví! Ale co bychom pro vás neudělali…

PKL Blog1

Takže až vám domů přijde balíček z Luxoru, vzpomeňte si na naše knihkupce a prodavače! Ti se totiž v tomhle těžkém období přeměnili na pracovníky e-shopu a s kompasem za pasem a kilometry lepicí pásky se proplétají ve spletitých uličkách knihkupectví, aby se k vám, čtenářům, dostaly všechny ty příběhy, lásky a dobrodružství. Jenom z Paláce knih Luxor vám do vašich domovů denně odešleme přes 800 objednávek, to je čtyřikrát víc než v nejsilnějších dnech před Vánoci! Takže až zase otevřeme brány knihkupectví, přijďte nás na PKL navštívit! Budeme se těšit!

PKL Blog2

Sdílet