Luxor libe1

Luxor v Liberci v novém!

V polovině září jsme pro vás v OC Forum Liberec otevřeli zbrusu nové a nejmodernější knihkupectví v regionu. A samozřejmě jsme to s vámi také řádně oslavili.

Slavnostní otevření nového Luxoru proběhlo v pátek 13. září. Připravili jsme pro vás především velkou spoustu krásných knih, ale také drobné pozornosti, balonky. Zájemci se mohli nechat vyfotografovat v naší fotobudce Youbox a odnést si tak netradiční vzpomínku.

Luxor libe3

V Liberci, stejně jako v našich dalších knihkupectvích, tedy najdete českou a světovou beletrii, napínavé i romantické příběhy, trochu humoru a výlet mimo realitu v oddělení sci-fi a fantasy. Fanoušci komiksů si také přijdou na své. Rádi vás přivítáme s vašimi nejmenšími v oddělení knih pro děti. Pro ty, kteří rádi vaří, tu máme nabídku kuchařek, nechybí ani knihy o zdraví. Cestovatelé u nás najdou řadu průvodců, map a jazykových konverzací, pro kutily máme tipy, jak se starat o dům a byt, zahradu a své domácí mazlíčky, pro studenty učebnice, slovníky a beletrii ve světových jazycích. Milovníky magie a andělů zveme do oddělení esoterie.

Luxor libe4

Samozřejmě můžete svým blízkým pořídit také dárkové poukázky či využít široké nabídky doplňkového sortimentu včetně společenských her pro malé i velké.

Pobočka je výdejním místem e-shopu a knihkupectví je bezbariérové. Součástí knihkupectví je koutek Knižního klubu.

Přijďte se k nám do Forum Liberec podívat a dejte nám vědět, jak se vám nový Luxor líbí.

Luxor libe2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *