Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

SMÍCHOV: Miloš Škorpil – Běhání pro všechny

27. 11. 2019 17:00 18:00

skorpil

Významný český ultramaratonec a zakladatel běžecké školy Miloš Škorpil vydává novou knihu! Běhání pro všechny je určeno všem aktivním běžcům, ale i lidem, co chtějí s běháním teprve začít. Knihu jednoho z nejlepších českých běžců pokřtí v Luxoru na Smíchově spisovatel Josef Formánek!

Kniha významného českého ultramaratonce a zakladatele běžecké školy je určena všem aktivním běžcům, ale i lidem, co chtějí s běháním začít. Vysvětlí vám, proč je pohyb důležitý, jak se správně rozcvičit, jak se vhodně obléct či jak si sestavit jídelníček. Dozvíte se, jak trénovat na konkrétní typy tratí, ale i jak se běžecky trénovat coby doplněk k jiným sportům. Jeden z nejlepších českých běžců Miloš Škorpil také prozradí spoustu rad a zkušeností ze své dlouholeté trenérské praxe.

Podrobnosti

Datum:
27. 11. 2019
Čas:
17:00 – 18:00

Knihkupectví Nový Smíchov

OC Nový Smíchov
Praha 5, 15000 Česká republika
+ Google Mapa
296 110 412
View Místo konání Website

Dovolujeme si Vás informovat, že v průběhu této akce budou pořizovány fotografie nebo krátké videozáznamy, které mohou být použity pro účely propagace společností EUROMEDIA GROUP, a. s., IČ 49709895, jak v tištěné, tak v elektronické podobě (například na webové stránky, Facebook, Twitter, tiskoviny). Účastí na akci souhlasíte se zpracováním těchto osobních údajů.